Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι απολογίες Κομπότη, Ριαβόγλου

 

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

 

 

Άμεσα αναμένεται να εκδοθούν αποφάσεις σχετικά με τις υποθέσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός και Αγροτικός Αστέρας, που απολογήθηκαν την Πέμπτη (06/10) στον αθλητικό δικαστή. Βασικός μάρτυς ήταν και πάλι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε για τον μεγαλομέτοχο των Βοιωτών Γιάννη Κομπότη: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Κομπότης έστησε το ματς με την Ηλιούπολη. Έχω πάει σπίτι του, έχει έρθει στο δικό μου, ενώ είναι από τους λίγους που έχει επάγγελμα και καταθέτει φορολογική δήλωση. Αν στη θέση του ήταν ο Διαγόρας ή ο Ριαβόγλου, ή η Καβάλα θα σας έλεγα ότι το ματς ήταν καραστημένο από όλες τις πλευρές».

 

Υπέρ του Λεβαδειακού κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Αριστείδης Ρούσσαρης, ενώ από πλευράς παικτών το «παρών» έδωσαν οι Κόλτζος, Ναπολεόνι, Κυριακίδης (αυτοί κατέθεσαν), όπως και οι Μουλόπουλος, Πόποβιτς, Ψωμάς. Όλοι τους είπαν ότι δεν πήραν ποτέ εντολή να έχουν μειωμένη απόδοση, ενώ ο Κομπότης σημείωσε: «Εγώ θα φύγω από το ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει έστω και μία απόδειξη ότι είμαστε ένοχοι αναλαμβάνω την ευθύνη. Είμαι 11 χρόνια στον χώρο και ποτέ δεν έχω κληθεί για παρόμοια υπόθεση. Πριν ξεκινήσει το ματς ο Γιώργος Τσακογιάννης στις 14:10 μίλησε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας του και του ζήτησε να βάλει στο ματς τιμωρημένο ποδοσφαιριστή, γιατί υπήρχε περίπτωση η Ηλιούπολη να νικήσει. Από αυτό φαίνεται ότι δεν υπήρχε καμία συνεννόηση». Οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα ως την Παρασκευή (07/10).

 

Στην υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα μάρτυς ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσουκαλίδης, ο οποίος τόνισε για τα δύο ματς με την Καβάλα ότι λογικό φαβορί ήταν οι «Αργοναύτες» καθώς στο ένα παιχνίδι κυπέλλου τις δύο ομάδες χώριζε μία κατηγορία. Ο Κώστας Ριαβόγλου υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το παράνομο στοίχημα, σημείωσε ότι η λίστα της UEFA συμπεριλαμβάνει μόνο παιχνίδια τα αποτελέσματα των οποίων έχουν ζημιώσει τις εταιρείες, ενώ ήρθε αρκετές φορές σε κόντρα με τον πρόεδρο της έδρας, Ευστάθιο Ζάρμπα. Μάλιστα, όταν ο τελευταίος ανέφερε τη λέξη «καταδίκη» και ο συνήγορος υπεράσπισης αντέδρασε, ο Ζάρμπας είπε: «Γιατί θα βγάλει μαλλιά όταν τον καταδικάσω;».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep