Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αθώοι οι πρώτοι

 

Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τις ΠΑΕ Παναχαϊκή, Ιωνικός, Πανθρακικός, Δόξα Δράμας, τα ΤΑΠ Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Τάσο Θάνο, Κώστα Ηλιόπουλο.

 

 

Αναλυτικά η απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:

 

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τον Α. ΚΟΥΓΙΑ(πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επέβαλε  στον Α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές: α. απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο τριών(3) ετών  και β. του χρηματικού προστίμου των τριάντα δύο χιλιάδων (32.000) ευρώ (πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου).

 

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και τους Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ(Πρόεδρος), Χ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Θ. ΣΑΒΒΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Δ. ΤΖΕΛΕΠΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

 

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τον Α. ΣΑΜΙΟ(Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

 

Απήλλαξε το  ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, το ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ  και τους Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ(Πρόεδρος), Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ(Προπονητής), Μ. ΚΑΣΣΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

 

Απήλλαξε τους Α. ΘΑΝΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) και Κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep