Με Εθνικό στο Κύπελλο ο Γιούχτας (pic)

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Πανθρακικό με ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση ενός βαθμού, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο.

Η πρωτόδικη απόφαση για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου μεταξύ του Πανθρακικού και του Εθνικού εκδόθηκε την Παρασκευή (13/10). Αυτός είχε διακοπεί στο 43' λόγω σύρραξης και, όπως κρίθηκε, υπαίτια είναι η ομάδα της Κομοτηνής. Αυτό σημαίνει ότι με τα έως τώρα δεδομένα αντίπαλος του Γιούχτα στην 4η φάση θα είναι ο Εθνικός.

Η δικαστική νίκη του Εθνικού σημειώθηκε με νομικό τον Χάρη Γρηγορίου, ενώ ο Πανθρακικός είχε εκπροσωπηθεί από τον Βασίλη Γκαγκάτση. Σύμφωνα με την απόφαση, ο Πανθρακικός χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3 ά.α.), τιμωρείται με αφαίρεση 1 βαθμού, πρόστιμο 2.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών 4 αγωνιστικές. Ο δηλωμένος τραυματιοφορέας, Βασίλης Κοτσαμπάσης που χτύπησε τον ποδοσφαιριστή Γεωργούση τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 2 μήνες και πρόστιμο 1.667 ευρώ. Πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε στους Πειραιώτες.

Το FL News παρουσιάζει την απόφαση:

apantheth

apantheth2

Last modified onΠαρασκευή, 13 Οκτώβριος 2023 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep