Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΟΤ Ηρακλή!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο μέσα σε λίγες ώρες απέρριψε την προσφυγή των Κυανόλευκων κατά της απόφασης της 19ης Ιουλίου που έλαβε το ΔΣ της Super League 2.

Στα σκοινιά ο ΠΟΤ Ηρακλής. Τη Δευτέρα (07/08, 11.00) εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του κατά της Super League 2 και λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, απορρίφθηκε!

Τι ζηούσαν οι Κυανόλευκοι; Την ακύρωση της από 19/07/2023 απόφασης του ΔΣ το οποίο έδωσε προθεσμία 30 ημερών στην ΠΑΕ να αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά θα οδηγήσει τον ΠΟΤ Ηρακλή σε αποβολή. Το αίτημά τους, λοιπόν, απορρίφθηκε και αν ως τις 19 Αυγούστου δεν έχουν αποσύρει την προσφυγή τους, η λίγκα θα ανακοινώσει την αποβολή από το πρωτάθλημα!

Σημειώνεται ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ θεωρεί ότι η απαγόρευση μεταγραφών αφορά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δελτία ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν θα μπορέσει να εκδώσει. Θέση της ΠΑΕ είναι ότι η «αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδος» είναι αυτή του Ιανουαρίου και όχι η καλοκαιρινή. 

Λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από την ΕΠΟ. Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την από 25/05/2023 με αριθ.πρωτ.17498/26-07-2023 προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση και σε νεότερο ρεπορτάζ θα παρουσιάσει το ρεπορτάζ...

Last modified onΔευτέρα, 07 Αύγουστος 2023 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep