Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποσύρθηκαν ΑΕΛ, Σέρρες

 

Ο φόβος του υποβιβασμού τις αναγκασε να αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα.

 

 

Μετά την απειλή της ΕΠΟ για ποινή υπβιβασμού στη Football League 2 οι ΠΑΕ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός το πρωί της Πέμπτης (25/08) απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό, βέβαια, έγινε αφού προηγουμένως οι Θεσσαλοί και τα «λιοντάρια» πήραν τη διαβεβαίωση από την Ομοσπονδία ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν θα αντικατασταθούν άμεσα και πριν εξεταστεί η προσφυγή που υπήρξε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

 

Σε ό,τι αφορά στην εκδίκαση της προσφυγής στο Τακτικό Δικαστήριο, οι αιτήσεις αναίρεσης των δύο ομάδων στηρίζονταν στο γεγονός ότι η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν είχε γνωστοποιήσει το σκεπτικό της απόφασης που είχε λάβει. Αυτό έγινε την Τετάρτη (24/08), γι’ αυτό οι νομικοί των δύο ΠΑΕ ζήτησαν αναβολή. Το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και έτσι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός απέσυραν τις προσφυγές τους.

 

Φυσικά οι δύο ομάδες θα καταθέσουν νέα αίτηση αναίρεσης και θα στηρίζονται στην κακοδικία για την απόφαση που είχε λάβει η επιτροπή εφέσεων. Η εκδίκαση της νέας αίτησης θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (31/08) και πιθανότατα την Τρίτη (30/08).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep