Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υποπτο» και το Λεβαδειακός - Διαγόρας!

Σκιές σε ένα ακόμη ματς Σκιές σε ένα ακόμη ματς

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της UEFA η οποία όμως διευκρινίζει πως δεν έχει επαρκείς αποδείξεις.

 

Υποπτος ως χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους, είναι ο αγώνας Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου 4-0, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα τα «Νέα». Συγκεκριμένα ήρθε στην επιφάνεια έγγραφο της UEFA, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν αποδείξεις –όχι αρκούντως επαρκείς- πως η άνωθεν αναμέτρηση έχει «στηθεί». Και όλα αυτά μετά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που θορύβησε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

 

Αναλυτικά η αναφορά του γενικού γραμματέα αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, με την οποία ενημερώνει την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, Πόπη Παπανδρέου:

 

«Σε συνέχεια προηγούμενων συναφών αναφορών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σας υποβάλλουμε έγγραφο της UEFA με ημερομηνία 16-8-2011, το οποίο περιήλθε σε γνώση μας με το υπ’ αριθμ. 25731/2011 από 29-8-2011 έγγραφο της ΕΠΟ Σύμφωνα με το έγγραφο της UEFA, εκφράζονται υπόνοιες ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας Λεβαδειακού - Διαγόρα που διεξήχθη στις 30-7-2011 ήταν χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης (play-offs) των ομάδων που διεκδικούσαν την άνοδο στη Superleague.

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι στο συμπέρασμα του εγγράφου της UEFA αναφέρεται ότι οι αποδείξεις της πιθανής χειραγώγησης του ως άνω αγώνα δεν είναι αρκούντως επαρκείς (the evidence is not conclusive). Αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό για τις δικές σας ενέργειες και το συσχετισμό του με τις ήδη εκκρεμείς ποινικές δικογραφίες».

Last modified onΤρίτη, 30 Αύγουστος 2011 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep