«Μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της Federbet Φραντσέσκο Μπαράνκα μίλησε για το Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η είδηση ότι η Interpol ξεκίνησε έρευνα για το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός, καθώς στην ανατροπή του σκορ (από 0-2 σε 3-2) παίχτηκαν μεγάλα ποσά στην Ιταλία, καθώς μόνο στην περιοχή του Ρίμινι, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 400.000 ευρώ. Δηλώσεις για το παιχνίδι, αλλά και το κύκλωμα των στημένων αγώνων έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας Federbet που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος, Φραντσέσκο Μπαράνκα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα agimeg.it, ανέφερε αρχικά για το πώς η Federbet ασχολήθηκε με το παιχνίδι: «Οι συνεργαζόμενοι στοιχηματζήδες με τη Federbet έλαβαν στοιχήματα για διπλό ημίχρονο άσο τελικό, ενώ πολλοί παίκτες έπαιξαν το όβερ. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς κάθε εβδομάδα δίνεται μεγάλη προσοχή. Όμως σε αυτή την περίπτωση έγινε κάτι μεγάλο. Καταγράψαμε περίεργα πονταρίσματα σε Ουκρανία, Ρωσία, Αρμενία, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη».

Για πως λειτουργεί το… κύκλωμα, είπε: «Υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών. Σου δίνω αυτό το στημένο στο ελληνικό πρωτάθλημα, μου δίνεις ένα στο τένις. Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep