Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παλιοί και... φρέσκο αίμα»

Ο Κριστόφ Βαζέχα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Φωκικού.

Ο Κριστόφ Βαζέχα λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσιάση του από τον Φωκικό έδωσε την πρώτη συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Την ανάδειξη ποδοσοφαιριστών μέσα από τον Φωκικό και την δουλειά σε βάθος, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην πρώτη ομάδα έθεσε ως στόχους στα πρώτα του λόγια ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Αμφισσας τόνισε πως για τη νέα σεζόν σκέφτεται ένα κράμα παλιών και νέων ποδοσφαιστών που θα δώσουν δύναμη στην ομάδα, αλλά και προοπτική.

Αρχικά, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την πόλη μας, έρχεστε για πρώτη φορά;

Μου αρέσει πολύ η περιοχή σας, την ξέρω πολύ καλά! Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Είχατε παρακολουθήσει πέρσι την Football League και την πορεία του Φωκικού; Ναι βεβαίως, γενικά παρακολουθώ την Β’ Εθνική, γνωρίζω για την προσπάθεια του Φωκικού. Ξέρω ότι, αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά τελικά όπως λένε και στην Ελλάδα, τέλος καλό όλα καλά!

Πιστεύετε ότι, τα οικονομικά προβλήματα στην χώρα αλλά και κατ’ επέκταση στο ποδόσφαιρο θα επηρεάσουν το έργο σας στον Φωκικό;

Δεν το σκέφτομαι αυτό, εγώ χαίρομαι που ο κ. Παπαδημητρίου μου έδωσε την ευκαιρία από το Αιγάλεω που ήμουν στην Δ΄Εθνική να βρεθώ στην Β΄Εθνική, είναι για μένα σημαντική πρόοδος και μεγάλο βήμα. Πιστεύω ότι πάνω από όλα αυτό που προέχει είναι η σκληρή δουλειά, αν υπάρχει αυτό όλα μπορούν να γίνουν. Σίγουρα η κρίση αφορά όλες τις ομάδες.

Έχετε σημαντικό έργο κάνει με τις ακαδημίες είναι αυτός ο στόχος σας και εδώ, να παρακολουθήσετε δηλαδή ταλέντα και από την ομάδα Νέων που διαθέτει ο Φωκικός και να τα προωθήσετε αν διαπιστώσετε ότι μπορούν στην αντρική ομάδα;

Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος, οι ακαδημίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, σίγουρα θα έχω συνεργασία με την ομάδα των μικρών, πιστεύω πολύ ότι, θα έχει αποτέλεσμα.

Θα τολμήσω να ρωτήσω αν έχετε μιλήσει καθόλου για το φετινό ρόστερ με τον κ. Παπαδημητρίου. Θέλω να πω έχετε σκεφτεί εάν θα κοιτάξετε επενδύσετε σε νέα ταλέντα ή αν θα κοιτάξετε προς παίχτες με εμπειρία στην κατηγορία;

Σίγουρα είναι νωρίς, κάναμε μια μικρή κουβέντα με τον Πρόεδρο και είπαμε κάποια πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι, σκέφτομαι ένα μείγμα και από τα δύο. Χρειάζεται το «φρέσκο αίμα», αλλά πρέπει να συμβαδίζει με έμπειρους παίχτες.

Last modified onΔευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep