Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μένουν 16 στη Super League

O πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης και του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ λίγο πριν την σύσκεψη με τον πρόδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. O πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης και του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ λίγο πριν την σύσκεψη με τον πρόδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Αρνητική ήταν η ΕΠΟ στην αύξηση των ομάδων της Super League και έτσι δεν θα υπάρξει νέο μπέρδεμα στον καταρτισμό των κατηγοριών.

Η σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στον αναπληρωτή πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο, τον πρώην πρόεδρο της Super League Απόστολος Παπουτσάκης, τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, το νομικό Γιάννη Οικονομάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο αποφάσίστηκε να μειωθούν οι επιπτώσεις για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά να μην αυξηθούν οι ομάδες. Ο ΚΑΠ απαγορεύει την αναδιάρθωση των κατηγοριών και αυτό το εμπόδιο δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί.

Οπότε μετά από αυτή την απόφαση έμεινε στην άκρη το σενάριο παραμονής στην κατηγορία για τον Παναιτωλικό, τον Εργοτέλη και την Δόξα Δράμας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep