Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι πρώην λένε… Παναχαϊκή

Ο Κώστας Μενδρινός σε μια προσπάθεια του με την Παναχαϊκή, κόντρα στον Πλατανιά που είναι ένας από τους αντιπάλους της ομάδας της Πάτρας στα play off του πρωταθλήματος της Football League. Ο Κώστας Μενδρινός σε μια προσπάθεια του με την Παναχαϊκή, κόντρα στον Πλατανιά που είναι ένας από τους αντιπάλους της ομάδας της Πάτρας στα play off του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Κώστας Μενδρινός και ο Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δίνουν τον πρώτο λόγο στην Παναχαϊκή για την μάχη των play off.

Ολα εξαρτώνται από την Παναχαϊκή. Αν αυτή βρεθεί στη μέρα της, μπορεί τους συγκεκριμένους αντιπάλους να τους καθαρίσει πολύ εύκολα. Ποδοσφαιρικά, η Παναχαϊκή υπερέχει και δικαιούται να βγει πρώτη. Κώστας Μενδρινός

Δύο άνθρωποι που ήταν στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής τη φετινή περίοδο και συνέχισαν αλλού κλήθηκαν από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» να δώσουν τα προγνωστικά τους για την διαδικασία των play off. Ο Κώστας Μενδρινός και ο Ηλίας Φυντάνης έδωσαν τον πρώτο λόγο στην ομάδα της Πάτρας και τόνισαν πως είναι η καλύτερη ομάδα από τις τέσσερις που διεκδικούν την άνοδο στην Super League.

Κώστας Μενδρινός είπε: «Θα πω την άποψή μου με βάση την εικόνα που σχημάτισα στον α' γύρο και εν συνεχεία βλέποντας κάποια ματς στην τηλεόραση. Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλύτερη απ' τις άλλες τρεις ομάδες. Εχει περισσότερο ταλέντο, περισσότερη ποιότητα και αυτό θα μετρήσει σε τέτοια ματς. Η Καλλιθέα πράγματι είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν έχει μεγάλη ποιότητα, ενώ η Καλλονή είναι ίσως πιο επικίνδυνη. Δεν έχω σαφή εικόνα της Καλλονής, αλλά με βάση το ρόστερ της φαντάζει πιο ικανός αντίπαλος.

Ολα, όμως, εξαρτώνται από την Παναχαϊκή. Αν αυτή βρεθεί στη μέρα της, μπορεί τους συγκεκριμένους αντιπάλους να τους καθαρίσει πολύ εύκολα. Και να προσθέσω και κάτι ακόμα: ποδοσφαιρικά, η Παναχαϊκή υπερέχει και δικαιούται να βγει πρώτη. Πέρα απ' αυτό, εύχομαι ολόψυχα στους πρώην συμπαίκτες μου να πανηγυρίσουν την άνοδο. Θα το φχαριστηθώ κι εγώ σαν να 'μουν μαζί τους».

Ο Ηλίας Φυνατάνης από την πλευρά του τόνισε: «Μακράν το πρώτο φαβορί. Ειλικρινά, δεν το λέω επειδή θέλω πολύ μέσα μου ν' ανέβει η ομάδα, γιατί δέθηκα μαζί της. Το λέω γιατί η Παναχαϊκή έχει την καλύτερη ομάδα, έχει τους καλύτερους παίκτες. Εκτός αυτού, έχει και το όνομα, τη φανέλα, όλα υπέρ της είναι. Και για μένα λέει πολλά πράγματα ότι από τη βασική 11άδα οι 7 παίκτες είναι ο περσινός κορμός.

Το πρόγραμμα είναι λουκούμι για την Παναχαϊκή. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο που ξεκινάει στην Πάτρα με την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα των play off. Μόνο λίγη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση θέλει. Να μην μπουν τα παιδιά στο γήπεδο με σιγουριά. Να μπουν πεινασμένα, με μάτι που γυαλίζει. Ηλίας Φυντάνης

Το πρόγραμμα είναι λουκούμι για την Παναχαϊκή. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο που ξεκινάει στην Πάτρα με την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα των play off. Μόνο λίγη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση θέλει. Να μην μπουν τα παιδιά στο γήπεδο με σιγουριά. Να μπουν πεινασμένα, με μάτι που γυαλίζει. Και να σας πω και κάτι άλλο; Εγώ δεν βλέπω πιο επικίνδυνο αντίπαλο την Καλλιθέα όπως λένε οι περισσότεροι. Βλέπω την Καλλονή. Η οποία, όμως, έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, κυρίως στα άκρα της, οπότε γι' αυτό σας λέω ότι η Παναχαϊκή είναι μακράν πρώτο φαβορί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep