"Χέρι στη... φωτιά για τον Φωτιά"

Βέβαιος ότι ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς θα απονείμει δικαιοσύνη στο Τρίκαλα - Άρης εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου.

[googlead][/googlead]

Με μία παροιμιώδη φράση -που έμοιαζε και με λογοπαίγνιο- ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και επικεφαλής της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα απονείμει δικαιοσύνη ο διαιτητής του αγώνα Τρίκαλα - Άρης την Κυριακή 5/11 (15:00, ΕΡΤ3).

"Βάζω το χέρι μου στη... φωτιά για τον Φωτιά" τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Yellow Radio.

Παράλληλα, ο Αντωνίου αναφέρθηκε και στην επιστημονική κατάρτιση του ρέφερι που έχει εργαστεί ακόμη και για διαστημικές αποστολές!

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τον Βασίλη Φωτιά:

"Είναι ένας νέος άνθρωπος μόλις 28 χρονών. Ενας συγκροτημένος άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Εχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, ενώ έχει εργαστεί στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S!

Είναι ένας επιστήμονας που διακρίνεται για τα θετικά του στοιχεία και είμαστε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που εκπροσωπεί τον νομό μας. Βέβαια αυτό έχει και ένα αρνητικό, επειδή είναι και καλός διαιτητής, φεύγει από τον νομό. Ολες οι ομάδες θέλουν να τις σφυρίξει ο Φωτιάς, αλλά το παιδί την Κυριακή θα σφυρίξει το Τρίκαλα - Άρης. Είναι ένας διαιτητής που έχει πολλές εμπειρίες από Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας, έχεις την εμπειρία και την ικανότητα να σφυρίζει ισότιμα τα παιχνίδια. Βάζω το χέρι μου στη... φωτιά για τον Φωτιά ότι θα απονείμει δικαιοσύνη, το 50-50 στο γήπεδο".

-Για τον Άρη:

"Αισθάνομαι πολύ άσχημα που ομάδες σαν τον Άρη -με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο- λείπουν από τη Super League. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα. Θα ανέβει και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

-Για την προσπάθεια εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

"Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να βάλουμε και εμείς το «λιθαράκι» μας για να ξαναβρεί το ποδόσφαιρο το δρόμο του. Όχι, δεν νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και απλά αλλάζει χέρι το «μαχαίρι». Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα έχανε ο ΠΑΟΚ κάποια παιχνίδια ούτε θα ήταν ο Ατρόμητος πρώτος αυτήν την στιγμή.

Δεν είπα ότι ζούμε σε άλλη χώρα ούτε ότι αλλάξαμε χώρα. Δυστυχώς η χώρα μας είναι αυτή και υπάρχει σε μεγάλο βαθμό η διαπλοκή και η διαφθορά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν «νονοί» και αν υπάρχουν πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν ρότα γιατί το ποδόσφαιρο άρχισε να αλλάζει και αυτά δεν θα περνάνε.

Αν δεν είχε αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν θα βλέπαμε αυτά που συμβαίνουν. Ομάδες μεγάλες έχουν πέσει κατηγορία όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής, ενώ τώρα βλέπουμε και τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει με υποβιβασμό".

-Για τη γνωριμία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο:

"Είμαστε μαζί με τον Γραμμένο, συνοδοιπόροι. Θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και να έρθει η εξυγίανση".

-Για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του Βαγγέλη Γραμμένου:

(Γελώντας) Ε αυτά είναι γνωστά. Είναι παιδικές ασθένειες που έχουμε όλοι. Πλέον τα έχουμε αφήσει πίσω και προσπαθούμε για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου. Τώρα είμαστε όλοι Εθνική Ελλάδος και κάνουμε τα πάντα για να καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep