Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ποτέ στην… Λάρισα (VIDEO)

Η προϊστορία στις αναμετρήσεις Λάρισας και Πανθρακικού σπάνια είναι με το γηπεδούχο. Η προϊστορία στις αναμετρήσεις Λάρισας και Πανθρακικού σπάνια είναι με το γηπεδούχο.

 

Η ΑΕΛ έχει κερδίσει τον Πανθρακικό μόνο σε εκτός έδρας ματς.


Αρνητική παράδοση έχει η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην έδρα της, αφού σε δύο αναμετρήσεις που έχει υποδεχθεί την ομάδα της Κομοτηνής έχει ηττηθεί. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην πόλη της Λάρισας μόνο για το πρωτάθλημα της Super League και οι «ακρίτες» έχουν φύγει με τους βαθμούς της νίκης.
Η ξαφνική άνοδος του Πανθρακικού στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν έδωσε περιθώρια για πολλές αναμετρήσεις και αυτή η σεζόν είναι η πρώτη που οι δύο τους συναντήθηκαν στην δεύτερη κατηγορία.
Η πρώτη τους συνάντηση ήταν τον Νοέμβριο του 2006 για ένα ματς Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η ΑΕΛ πήρε εύκολα την πρόκριση με 3-1 μέσα στην Κομοτηνή με τα γκολ του Γκαλίτσιου, του Καλαντζή και του Νίκου Νταμπίζα που τιμήθηκε σε εκείνο το ματς από τη διοίκηση του Πανθρακικού για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα τότε στην ενδεκάδα της ομάδας της Λάρισας ήταν ο Αγγελος Διγκόζης που τώρα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού.
Το επόμενο τους ραντεβού ήταν τον Οκτώβριο του 2008 στην Super League με τον νεοφώτιστο Πανθρακικό να παίρνει εκτός έδρας νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ του Ντιαλό. Η ΑΕΛ πήρε τα δύο επόμενα ματς μέσα στην Κομοτηνή με γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου (1-0) τον Φεβρουάριο του 2009 και με 3-1 τον Οκτώβριο του 2009 (Ρομπέρ – Μελίσσης, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς).
Η τελευταία τους αναμέτρηση μέσα στην Λάρισα ήταν στις 21 Φεβρουαρίου 2010 όταν ο Πανθρακικός με δύο γκολ του Μπέλεκ πήρε τη νίκη με 2-0. Με αυτή τη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής έκλεισε ένας κύκλος πέντε διαδοχικών αναμετρήσεων με νίκες των φιλοξενούμενων, αφού στις 25 Ιανουαρίου 2012 με το γκολ του Γωνιάδη ο Πανθρακικός έκανε το μοναδικό «άσσο» που έχει έρθει στα ματς των δύο ομάδων.

Media

Last modified onΤρίτη, 08 Μάιος 2012 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep