Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με τον Πηλαδάκη περνάμε υπέροχα»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην Ευβοική Γνώμη για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην Ευβοική Γνώμη για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» και μίλησε για τη «σχέση» της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Με τον Κώστα συνδεόμαστε με φιλία και το τελευταίο διάστημα κάνουμε πολύ παρέα. Δεν το επιβεβαιώνω για τη σχέση, γιατί αν το κάνω θα χάσω την ηρεμία μου και την προσωπική μου γαλήνη. Για τον ίδιο λόγο, ούτε το διαψεύδω! Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Η συνέντευξη όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Εύβοιας.

Ψάχνονται στην showbiz να μάθουν για το νέο καυτό ειδύλλιο ανάμεσα στον επιχειρηματία και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τελευταία, όμως, εμφανίστηκε σε event στη Χαλκίδα και αποκαλύφθηκε αποκλειστικά στη «Γνώμη». Μας μίλησε για τον Κώστας Πηλαδάκη, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την επεισοδιακή συμμετοχή της στο X-Factor, τα παιδικά της χρόνια στη Χαλκίδα και πολλά άλλα. Απολαύστε την!

Είναι κολλητή φίλη με την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου Υβόνη Μπόσνιακ. Το …κονέ της Ειρήνης με τον Κώστα Πηλαδάκη το έκανε ο γνωστός τραγουδιστής!

Ειρήνη, οργιάζουν οι φήμες ότι έχεις δεσμό με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ισχύει;

Με τον Κώστα συνδεόμαστε με φιλία και το τελευταίο διάστημα κάνουμε πολύ παρέα. Βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε με κοινούς φίλους και γενικά περνάμε πολύ καλά μαζί!

Δηλαδή επιβεβαιώνεις ότι έχετε σχέση;

Δεν το επιβεβαιώνω, γιατί αν το κάνω θα χάσω την ηρεμία μου και την προσωπική μου γαλήνη. Δεν μου αρέσει να απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, παρά μόνο με τη δουλειά μου. Για τον ίδιο λόγο, ούτε το διαψεύδω! Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Πως είναι για εσένα ο ιδανικός άντρας;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα (…γελάει). Βασικά, έχω πάψει να πιστεύω ότι υπάρχει ιδανικός άντρας! Καλό είναι να έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα.

Περιέγραψε μου την εμπειρία σου από την συμμετοχή σου στο X-Factor.

Με τον καιρό κρατάω μόνο τα θετικά και προσπαθώ να ξεχάσω τα αρνητικά. Η αλήθεια είναι ότι είχα κόντρες με τον Θεοφάνους και δέχθηκα πόλεμο μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελικά με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου. Ανοίγουν πόρτες αυτές οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Βασικά, έχω πάψει να πιστεύω ότι υπάρχει ιδανικός άντρας! Καλό είναι να έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα.

Η σχέση σου με το νικητή του X-factor Λούκα Γιώργκα είχε σχολιαστεί αρνητικά, το θυμάσαι;

Δυστυχώς, ναι. Ελεγαν ότι είμαι με τον Λούκα για να επωφεληθώ από την επιτυχία του. Δεν ήξεραν, όμως, ότι η σχέση μου μαζί του είχε ξεκινήσει πριν εκείνος αναδειχθεί νικητής. Γενικά δεν με ήξεραν σαν χαρακτήρα, γιατί δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ηταν όλα λάσπη.

Με ποιον εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο;

Με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Καταπληκτικός καλλιτέχνης και εξαιρετικός άνθρωπος. Κάθε μέρα που περνά, μαθαίνω καινούργια πράγματα από αυτόν. Εχουμε φοβερή συνεργασία και προσπαθούμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βγαίνει έξω να ξεχάσει τα προβλήματα του. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις συναυλίες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την Χαλκίδα;

Μέχρι στιγμής, όχι. Εχω δουλέψει αρκετές φορές στη Χαλκίδα και θα ήθελα να ξαναεμφανιστώ live μπροστά στο Χαλκιδέικο κοινό.

Πώς σου φαίνεται σαν πόλη; Για εμένα είναι ο καλύτερος προορισμός για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα και έρχομαι συχνά. Μάλιστα, όταν ήμουν μικρή, οι γονείς μου με πήγαιναν συνέχεια για μπάνιο στις Αλυκές. Εχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τη Χαλκίδα.

ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Είχε σχέση με το γνωστό επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Αφιερώνει αρκετές ώρες στη γυμναστική για να διατηρεί αψεγάδιαστο το κορμί της.

Εκανε στο παρελθόν kick-boxing, αλλά τα παράτησε γιατί ο δάσκαλος της ήταν μακριά από το σπίτι της.

Είναι κολλητή φίλη με την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου Υβόνη Μπόσνιακ. Το …κονέ της Ειρήνης με τον Κώστα Πηλαδάκη το έκανε ο γνωστός τραγουδιστής!

Εκανε Πάσχα στο Πήλιο.

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2012 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep