Αποφεύγοντας την… μοιρασιά

Οι Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Μόλις τέσσερα παιχνίδια των Αγροτικού Αστέρα και Αχαρναϊκού έχουν λήξει χωρίς νικητή. Οι δύο ομάδες έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, συγκεκριμένα 4, με τους Λαμία, ΑΟ Τρίκαλα και ΑΟ Χανιά να έχουν μία παραπάνω.

Αναλυτικά, η ομάδα του Ευόσμου μετρά μέχρι στιγμής 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έχει ισοπαλία, αλλά 3 νίκες (η μία με τον Πανθρακικό στα χαρτιά) και 7 ήττες. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι 3 από τις 4 ισοπαλίες του Αγροτικού είναι στον Εύοσμο με Παναιγιάλειο (1-1), Πανελευσινιακό (0-0) και Άρη (1-1), ενώ η τέταρτη ήταν στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0).

Από την άλλη, ο σύλλογος του Μενιδίου έπειτα από 31 αγωνιστικές έχει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 16 ήττες και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει 4 νίκες (η μία με τον Πανθρακικό στα χαρτιά) και ισάριθμες ήττες. Ο Αχαρναϊκός μετρά 2 ισοπαλίες στο γήπεδό του με Παναιγιάλειο (0-0) και Πανελευσινιακό (0-0) και ισάριθμες εκτός έδρας με Καλλιθέα (1-1) και Παναιγιάλειο (0-0).

Τέλος, η ομάδα που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα είναι ο Παναιγιάλειος, 11 για την ακρίβεια, ενώ ακολουθεί με 10 ο Πανελευσινιακός.

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep