Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Παρέλαση πριν τη… σέντρα

Τρεις πάγκοι άλλαξαν… ένοικο κατά τη μακρύτερη περίοδο προετοιμασίας των τελευταίων χρόνων στη Football League

Παραδοσιακά η 28η Οκτωβρίου αποτελεί το πρώτο χρονικό… εμπόδιο που καλούνται να περάσουν οι προπονητές σε μια ομάδα. Αν αντέξουν την παρέλαση, τότε έχουν ελπίδες να συνεχίσουν το έργο τους. Φέτος η Football League καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω των γνωστών προβλημάτων με την αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης και χορηγών και προσπέρασε και την εθνική επέτειο. Ωστόσο τρεις ομάδες προχώρησαν σε αντικατάσταση προπονητές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και το FL News σας θυμίζει τις αλλαγές…

Γεωργιάδης, ο πρώτος

Η πρώτη αποχώρηση ήταν ο Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος έφυγε στις 15 Ιουλίου από τον Αγροτικό Αστέρα, έναν μήνα μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η προετοιμασία των «σταχυοφόρων» δεν είχε ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο το διαζύγιο αποφασίστηκε την περίοδο που στελεχωνόταν το ρόστερ. Αντικαταστάτης του στο τιμόνι του Αγροτικού Αστέρα επιλέχθηκε ο Νίκος Νεντίδης, ο οποίος εργαζόταν στο τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης.

Αλλαγή Ψιμουλάκη στα Τρίκαλα

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης ολοκλήρωσε τη σεζόν στα Τρίκαλα και τέλος Μαΐου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Ξεκίνησε η προετοιμασία και στα πρώτα φιλικά η ομάδα απέδιδε πολύ καλά. Όταν όμως άρχισαν οι φιλικές ήττες, η διοίκηση αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Ετσι, αρχές Σεπτεμβρίου απομακρύνθηκε ο Ψιμουλάκης και στη θέση του προσελήφθη ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει εργαστεί σε ΠΑΟΚ και Βέροια.

Στροφή σε ξένο τεχνικό

Προπονητή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη φάση του Κυπέλλου, άλλαξε και ο Αχαρναϊκός. Ο Δημήτρης Αρναούτης είχε κάνει την προετοιμασία της ομάδας του Μενιδίου και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή στα φιλικά που ακολούθησαν και η διοίκηση στις 3 Οκτωβρίου αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Έλληνα τεχνικό και να προσλάβει τον Σλοβένο Μίλος Κόστιτς, που έχει πλούσιο βιογραφικό.

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep