To πανόραμα του Κυπέλλου

Ο Εργοτέλης σημείωσε τη μοναδική νίκη της Football League στα ματς της Πέμπτης (03/12) στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μία νίκη και τέσσερις ήττες ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες της Football League που αγωνίστηκαν την Πέμπτη (03/12) στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στους «16», ενώ οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας παρά τις ήττες διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Χανιά διασύρθηκε από τον ΠΑΟΚ (6-2) και στην τελευταία αγωνιστική θέλει ισοπαλία απέναντι στον Πανθρακικό για να πάρει το εισιτήριο. Νίκη στην αυλαία είναι ο μοναδικός στόχος της Καλλιθέας. Η αθηναϊκή ομάδα έχασε 1-0 στη Βέροια και στην αυλαία υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Πανσερραϊκός αν και προηγήθηκε, τελικά έχασε 2-1 εκτός έδρας από την ΑΕΛ Καλλονής και για να προκριθεί θέλει τρίποντο σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης και ευνοϊκό για τον ίδιο αποτέλεσμα στον αγώνα Κισσαμικός - ΑΕΛΚ.

Η Παναχαϊκή, τέλος, το πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ηττήθηκε 2-1. Θα περάσει στην επόμενη φάση αν νικήσει τον Λεβαδειακό και η Κέρκυρα δεν επικρατήσει των «πράσινων». Από τη 2η αγωνιστική αποκλείστηκαν και μαθηματικά οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Λαμία και Πανελευσινιακός.

ΔΕΙΤΕ το πανόραμα του Κυπέλλου.
ΔΕΙΤΕ τι έγινε την Τρίτη (01/12) και την Τετάρτη (02/12) στα υπόλοιπα ματς.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep