Η ΑΕΛ τη σημαία ψηλά

Το πανόραμα του Κυπέλλου μετά τα ματς της Τετάρτης (02/12). «Κλείδωσε» την πρόκριση η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ ήταν η εκπρόσωπος που κράτησε ψηλά τη σημαία της Football League στα ματς της Τετάρτης (02/12) στο Κύπελλο. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 της Skoda Ξάνθης, έφτασαν τους έξι πόντους στον όμιλό τους και «κλείδωσαν» την παρουσία τους στην κλήρωση των «16» μία στροφή πριν το φινάλε.

Οι υπόλοιπες πέντε ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας γνώρισαν ισάριθμες ήττες και, μάλιστα, με απολογισμό τερμάτων 2-18. Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε 4-0 στο Αίγιο από τον Ολυμπιακό και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Πανελευσινιακός διασύρθηκε με 6-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική ήττα του, ενώ την πρώτη του ήττα (3-1) με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο γνώρισε στα Περιβόλια από τον Πλατανιά ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μάλιστα, θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη για να περάσει στους «16» του Κυπέλλου. Η Κέρκυρα θα περιμένει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό για να γνωρίζει ποιες οι πιθανότητες πρόκρισης. Το βέβαιο είναι ότι θα θέλει νίκη σε βάρος των «πράσινων», αφού έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Κισσαμικό, ηττήθηκε 3-1 στο ΔΑΚ Γάλλου από τον Αστέρα Τρίπολης και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Last modified onΠέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 02:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep