Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με 16 ομάδες η Σούπερ Λίγκα

Δεν προκρίθηκε το σχέδιο για 18 ομάδες. Ποιες δύο θα πάρουν τη θέση Βόλου, Καβάλας θα γνωστοποιηθεί το Σάββατο (22/10) σε Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

 

 

Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού, η οποία πλέον πρέπει να ανακοινώσει τις δύο ομάδες που θα αντικαταστήσουν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλας.

 

Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτρια αρχή λέγοντας εκνευρισμένος: «Καταφέραμε τόσα χρόνια με μεγάλο κόπο να πετύχουμε μια επικερδής συμφωνία στην κεντρική διοίκηση. Όλα αυτά που κάναμε ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου. Σήμερα, τρεις ημέρες μετά από μια ομόφωνη απόφαση, κάποιοι έβαλαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από την απόφαση. Υπήρχε σύμφωνη γνώμη από την ΕΠΟ και τη Nova για τα τηλεοπτικά, καθώς δεχόταν την αύξηση των ομάδων σε 18 και σήμερα έκαναν... κωλοτούμπα. Σε κάποιους θα έπρεπε να τους απαγορευτεί να μιλάνε για το καλό του ποδοσφαίρου».

 

Ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, είπε κατά την αποχώρησή του: «Η ΠΑΕ Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση στο προηγούμενο συμβούλιο, προκειμένου να ξεφύγουμε από αδιέξοδο, να μείνουν οι ομάδες 18 σε μόνιμη βάση. Το συμβούλιο την είχε κάνει ομόφωνα δεκτή και σήμερα μας είπαν ότι η ΕΠΟ υιοθετεί αυτή την πρόταση με την προϋπόθεση, οι ομάδες τη σεζόν 2013-14 να γίνουν πάλι 16. Εμείς αυτό το θέμα δεν μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατί θα φανεί ότι θέλουμε να βοηθήσουμε φίλους ή ανθρώπους που πρέπει να εξυπηρετηθούν, να βολέψουμε τους δικούς μας και μετά να επιστρέψουμε στα παλιά. Είπαμε ότι αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε και προτείναμε να συνεχίσουμε με 14 ομάδες και όταν τελειώσουν τα δικαστήρια να γίνουν ξανά 16 οι ομάδες. Ή θα γίνουν 18 οι ομάδες σε μόνιμη βάση, όπως λέμε εμείς ή καλύτερα να μείνουν 14. Η Ξάνθη δηλώνει ότι αν η απόφαση που θα πάρει η συνέλευση δεν είναι σωστή, θα την προσβάλει με κάθε νόμιμο τρόπο».

 

Μάλιστα, εκπρόσωπος του Διαγόρα βρέθηκε στη Σούπερ Λίγκα και κατέστησε σαφές ότι αν οι ομάδες γίνουν 18, τότε δεν θα το αφήσει έτσι και θα κινηθεί νομικά. Με την Ξάνθη για 18 ομάδες συμφώνησαν ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Ατρόμητος και Εργοτέλης,

Last modified onΣάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep