Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ασφαλίζονται ποδοσφαιριστές»

O ΠΣΑΠ ζητά την άμεση επέμβαση της Football League.

 

Ο ΠΣΑΠ με επιστολή του ζήτησε από τη Football League και Football League 2, να μεριμνήσουν σχετικά, σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει έπειτα από τις εκκρεμότητες που παρατηρούνται στις ασφαλιστικές συμβάσεις ποδοσφαιριστών.


Αναλυτικά η επιστολή του Π.Σ.Α.Π:

«Αποκλειστικό μέλημα του Π.Σ.Α.Π. ήταν, είναι και θα είναι η με κάθε τρόπο διασφάλιση των συμφερόντων των μελών μας.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ιδιωτική ασφαλιστική σύμβαση που αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών μας συχνά δυσλειτουργεί, προσφάτως δε, η ισχύς της και οι επωφελείς εξ’ αυτής παροχές βρίσκονται από τις 30.6.2011, σε «αναστολή», λόγω μη εκπληρώσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί, των υποχρεώσεών σας.

Αληθές είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υφίστανται πολλές και σοβαρές δυσκολίες, ωστόσο η κάλυψη της ανωτέρω υποχρέωσης αποτελεί ζήτημα άμεσης προτεραιότητος.

Η εκκρεμότητα που έχει προκύψει δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα και θέτει σε κίνδυνο θέματα που άπτονται της διαφύλαξης της υγείας και της σωματικής ακεραιότητος των μελών μας, αλλά και των εξαρτωμένων απ’ αυτά μελών, περαιτέρω δε, δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας που επηρεάζει άμεσα την ακώλυτη, εύρυθμη και κυρίως ασφαλή παροχή των υπηρεσιών των μελών μας.

Είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να σας επισημάνουμε τα ανωτέρω και κυρίως τις σοβαρές ευθύνες που απορρέουν από τη διατήρηση αυτής της εκκρεμότητος και να αξιώσουμε την άμεση αποκατάσταση της.

Η παρέμβαση μας οφείλεται στη διττή ιδιότητά μας, δηλαδή, τόσο αυτή του συνδικαλιστικού σωματείου, όσο και αυτή του εκ του νόμου συνδιαπραγματευτή-συμβαλλόμενου στην ανωτέρω ασφαλιστική σύμβαση. Και οι δύο ως άνω ιδιότητες είναι μη αμφισβητήσιμες, ιδιαίτερα δε, αυτή του συνδιαπραγματευτή-συμβαλλόμενου που απορρέει και εκ του άρθρου 89 του Ν. 2725/1999, παρότι εσείς, δυστυχώς, δεν τηρείτε την ως άνω υποχρέωση, συμπεριφορά που συνεχίζεται και για την οποία έχουμε πολλάκις ρητώς εναντιωθεί, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep