Τρεις ενεργοποιήσεις κατά ΑΣΑ

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τους Β. Θεολόγη, Ξέρρα, Μάνιο.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε επιβολή - ενεργοποίηση ποινών σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας για οφειλές στους Βασίλη Θεολόγη (5.467 ευρώ), Γιώργο Ξέρρα (4.268) και Παναγιώτη Μάνιο (7.416). Η ΑΣΑ έχει προθεσμία 5 εργάσιμες για να τους εξοφλήσει και να μην κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασιλείου Θεολόγη κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 5.467,24 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Ξέρρα κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 4.268,21 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μανιού κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 7.416,28 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep