Με τα αποκτήματα η ΑΕΛ! (pic)

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News σχετικά με τη δικαστική νίκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τα δελτία των χειμερινών αποκτημάτων.

Με τους Στίνα, Φατάι, Κόσιτς διαθέσιμους θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ τον Λεβαδειακό το μεσημέρι (15.00) της Τετάρτης (03/04). Το FL News αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (02/04) ότι οι Βυσσινί δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη.

Όπως αποφασίστηκε, διατηρούνται σε ισχύ τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των Μιχάλη Τσουμάνη, Κεχίντε Φατάι, Βίκτορ Στίνα, Λεάντρο Μορέιρα, Σρτζαν Κόσιτς. Βέβαια, για να γίνει αυτό η θεσσαλική ομάδα ταλαιπωρήθηκε, αφού η απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/04), όμως το διατακτικό δεν δημοσιοποιούνταν ως το μεσημέρι της επόμενης! Εν τέλει αυτό συνέβη και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα υπολογίζει σε επιπλέον λύσεις.

Πρόκειται σαφώς για μεγάλη επιτυχία της νομικού της ΠΑΕ, Δόξας Τσαγκαράκη και του Χαράλαμπου Τσιλιώτη, οι οποίοι μαζί με τη συνδρομή των Γιώργου Καλούδη, Αντώνη Βογιατζάκη του ΠΣΑΠΠ έπεισαν το Διαιτητικό Δικαστήριο να δικαιώσει την ΑΕΛ κατά πλειοψηφία. Με τα νομικά τους επιχειρήματα φρόντισαν να καλύψουν την ασυνέπεια της διοίκησης Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος όφειλε να πληρώσει στην ώρα του το οφειλόμενο ποσό στην ΕΠΟ για να μην βάλει σε μεγαλύτερες περιπέτειες την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά εκτέθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι οι Βυσσινί δεν θα δικαιώνονταν, γιατί βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Το FL News παρουσιάζει το διατακτικό:

aadelt

AADEL2

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με τη σειρά της ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέτει επίσημα την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, βάσει της οποίας δικαιώνεται πανηγυρικά για την παράνομη, πρωτοφανή και ανήθικη ανάκληση των δελτίων πέντε βασικών ποδοσφαιριστών της, με στόχο την αλλοίωση του πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από το βασικό φετινό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Εκείνοι που έβλαψαν συνειδητά την ΑΕΛ θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν για τα θεσμικά τους εγκλήματα και για την τεράστια οικονομική ζημία που υφίσταται η ομάδα εξαιτίας τους. Καλούμε τους φιλάθλους μας κατά την σημερινή παρουσία τους στο AEL FC ARENA στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, να είναι κόσμιοι κι εξαιρετικά προσεκτικοί για τυχόν προβοκάτσιες εις βάρος της ομάδας μας!

Σήμερα η ΑΕΛ υπερασπίζεται την τιμή και την ιστορία της. Ο κόσμος της απαιτεί τη νίκη ως ελάχιστη δικαίωση απέναντι στη βαρβαρότητα εκείνων που τη ζημιώνουν συστηματικά. Θα συνεχίσουμε τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά μέχρι την τελική δικαίωση».

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep