Δεκτή η προσφυγή Λουκίνα

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πρέπει να εξοφλήσει σε 20 δόσεις τον Γιάννη Λουκίνα. Μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τις 140 χιλιάδες. Απορρίφθηκε του Πασα.

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης ποινών του Γιάννη Λουκίνα σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Το FL News ήταν το ηλεκτρονικό μέσο που μετέφερε πρώτο το ρεπορτάζ από την εκδίκαση. Υπολογίζεται ότι μαζί με τους τόκους οι Κυανόλευκοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα ποσό της τάξης των 140 χιλιάδων σε 20 δόσεις. Αντίθετα, απορρίφθηκε η αντίστοιχη αίτηση του Γιάννη Πασά.

Υπενθυμίζεται ότι την ΠΑΕ στις δύο υποθέσεις είχε εκπροσωπήσει ο Αργύρης Λίβας και τους δύο ποδοσφαιριστές ο Πάρης Ατλαμάζογλου. Πρόκειται σαφώς για ένα ακόμα πρόβλημα στις τάξεις των Κυανόλευκων που βλέπουν ένα ακόμα μέτωπο να ανοίγει και ενώ εκκρεμεί στις 19 Μαρτίου αντίστοιχη αίτηση από τον Βίκτορας Γιάκομπ.

Αναλυτικά:

«Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα κατά της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Δέχεται -ομόφωνα- την ανταίτηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής κατά του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα, κατά το επικουρικό της σκέλος.

Ρυθμίζει την καταβολή, ποσοστού 50% εκ του επιδικασθέντος ποσού των 163.499,62 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, σε 20 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από 1.4.2024, πληρωτέας εκάστης εξ αυτών εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, για την περίπτωση της μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης και εξόφλησης της απαίτησης του αιτούντος, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσας δόσης οφειλής.

Απορρίπτει -κατά πλειοψηφία- την αίτηση για επιβολή-ενεργοποίηση πειθαρχικών ποινών του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πασά κατά της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Απορρίπτει -ομόφωνα- την ανταίτηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής κατά του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πασά».

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2024 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep