Δημιουργεί members club η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί θα καταγράψουν σε ψηφιακή βάση δεδομένων τους φιλάθλους τους. Τα μίνι διαρκείας και οι δράσεις για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ.

Τη δημιουργία Premium Members Club ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ την Τετάρτη (06/03). Σε συνέντευξη στο Επιμελητήριο Λάρισας ο Αχιλλέας Νταβέλης έκανε γνωστό ότι θα καταγράψει για πρώτη φορά σε ψηφιακή βάση δεδομένων τον κόσμο της μέσω ηλεκτρονικού μητρώου. Όπως είπε:

«Θα μπορέσει ο λαός της ΑΕΛ να εκδηλώσει με τον πιο απλό και προηγμένο τεχνολογικά τρόπο και χωρίς κόσμο την παρουσία του και να δώσει ώθηση μέσω της καταγραφής βάσης και μητρώου. Θα δώσει τη δυνατότητα να γίνει η ΑΕΛ πιο ισχυρή και ευέλικτη. Θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φίλαθλο κοινό. Η σχέση θα είναι ανταποδοτική και όσοι εγγραφούν θα έχουν ιδιαίτερα προνόμια».

Για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τόνισε ότι υπάρχει η σκέψη παραγωγής ταινίας μικρού μήκους με την καταγραφή των πιο ένδοξων στιγμών, ενώ θα γίνουν συναυλίες και εκδηλώσεις το διήμερο 17-18 Μαΐου. Για το αγωνιστικό είπε:

«Οι... 300 του Λεωνίδα»

«Η ΑΕΛ δηλώνει ότι διεκδικεί την άνοδο. Δεν ανήκει στο κλαμπ των ευνοημένων. Υπάρχουν κάποιοι που μάχονται με θεμιτό και κάποιοι με αθέμητο τρόπο. Για όλους υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας που είναι ανυπέρβλητος. Θα δώσουμε μάχη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον προπονητή μας. Είμαστε μια γροθιά, μια πόλη, μια ομάδα και πάμε να κάνουμε έναν μικρό άθλο.

Το φίλαθλο κοινό έδειξε το μεγαλείο του με τον Λεβαδειακό. Τέτοιες στιγμές θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν στα πλέι οφ και θα δούμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Αυτό το πρωί της Πέμπτης (07/03) και ως τις 16/3 θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για όσους δεν έχουν προμηθευτεί.

Θέλουμε τη στήριξη για το ηλεκτρονικό μητρώο. Η Λιβαδειά και να ανέλθει θα παλεύει με λιγότερους από τους 300 του Λεωνίδα. Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα μπορούσε να έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Σε άλλες χώρες ο παράγοντας φίλαθλο κοινό προσμετράται. Εμείς έχουμε ένδοξη ποδοσφαική ιστορία και παραλείψαμε να καταγράψουμε τον λαό σε βάση».

Το Premium Members Club

Ο Δημήτρης Παπαλέξης αναφέρθηκε στον τρόπο εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο μέσω εφαρμογής στο κινητό και από ιστοσελίδα με στόχο τη διάδοση της ιδέας της ΑΕΛ. Η καταμέτρηση των φιλάθλων θα ξεκινήσει από τις 17 Μαρτίου και το τίμημα θα είναι 2 ευρώ τον χρόνο. Τα προνόμια θα είναι προσφορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ ΑΕΛ, η εκλογή εκπροσώπων δύο φιλάθλων στο διευρυμένο ΔΣ, εκπτώσεις στην έκδοση εισιτηρίων, προτεραιότητα σε events και εβδομαδιαία ενημέρωση για την ομάδα (συνεντεύξεις, δηλώσεις, νέα και δυνατότητα παρακολούθησης οικογενειακού διπλού.

Τα μίνι διαρκείας

Τα μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ως και τις 16 Μαρτίου. Θα κοστίζουν 30 ευρώ (πέταλο οργανωμένων), 40 ευρώ (ανατολική θύρα), 60 ευρώ (θύρες δυτικής κερκίδας), 80 ευρώ (VVIP).

Δύο φιλόδοξες ενέργειες

Η Δήμητρα Βασιλάκου στάθηκε στην παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας ότι: «Διδάξαμε στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό πολιτισμό» και μαζί με το μητρώο φίλων της ΑΕΛ ανέφερε δύο ακόμα φιλόδοξες ενέργειες. Η πρώτη είναι η διεκδίκηση πόρων χρηματοδότησης κοινοφελών προγραμμάτων για την ανάδειξη της ιστορίας της ΑΕΛ με παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (φιλοδοξία να παρουσιαστεί το τρέιλερ στις 17/05).

Η δεύτερη είναι η δημιουργία πρότυπου διαδραστικού μουσείου ολογραμμάτων της ΑΕΛ με αποτύπωση προσώπων και αντικειμένων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Λαρισαίων.

Η καμπάνια για το μητρώο ξεκινά στις 17 Μαρτίου και θα έχει πρόσωπο τον Γιάννη Βαλαώρα. Στο πλαίσιο των 60 χρόνων θα γίνει μουσικό γεγονός με καλλιτέχνες που έχουν την εντοπιότητα, ενώ η μεγάλη γιορτή θα γίνει στο Ωδείο Λάρισας.

Media

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2024 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep