Δύο ενστάσεις η ΑΕΚ Β

Το ρεπορτάζ του FL News από την απολογία της ΑΕΚ Β για τα επεισόδια στην Κοζάνη.

Εκτός της Κοζάνης σε απολογία κλήθηκε και η ΑΕΚ Β για τα επεισόδια που έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τους Κιτρινόμαυρους εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος κατέθεσε δύο ενστάσεις και εξέφρασε την απορία της κλήσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τόνισε:

«Έχουμε δύο ενστάσεις. Η μία είναι ακυρότητα της κλήσης, γιατί δεν μας κοινοποιήθηκαν τα συναφή έγγραφα και η δεύτερη είναι ελλείψεως ουσιαστικής βασιμότητας, γιατί δεν υπάρχει ούτε το φύλλο αγώνα. Από αυτό, πάντως, δεν προκύπτει τίποτα. Δεν έχουμε αντιληφθεί, γιατί κληθήκαμε ενώπιόν σας. Το άρθρο 15παρ.4 αφορά σε είσοδο θεατών. Εδώ δεν είχαμε είσοδο θεατών. Σε δημοσίευμα αναφέρθηκε η εμπλοκή του τιμ μάνατζερ, Ηλία Ατματσίδη. Ό,τι φέρεται να έχει συμβεί δεν προκύπτει από οπαδούς ή ενέργειες παραγόντων».

Η πρόεδρος είπε: «Η έκθεση του παρατηρητή μιλά για αξιωματούχους», με τον Αλεξίου να απαντά:

«Αν μιλάμε για αξιωματούχο, θα έπρεπε να προσδιορίζεται ποιος είναι. Έχουμε καθαρή αοριστία. Δεν προκύπτει τίποτα και από έρευνα που κάναμε στον Τύπο προκύπτει διαπληκτισμός μεταξύ αθλητών με μόνο θύμα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Χριστόπουλο που κατέληξε με σκισμένη φανέλα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο».

«Άρα η σύρραξη ήταν μόνο μεταξύ των ποδοσφαιριστών;», ρώτησε η πρόεδρος και ο δικηγόρος της ΑΕΚ είπε: «Είδα το βίντεο που τελειώνει ο αγώνας και αποσύρονται οι ποδοσφαιριστές. Αν συνέβη κάτι στα αποδυτήρια, δεν το βλέπω. Δεν φαίνεται αν έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια. Δεν φαίνεται εμπλοκή αξιωματούχων της ΑΕΚ. Ο παρατηρητής μπορεί να το αναφέρει, αλλά δεν λέει ποιος είναι. Γι' αυτό δηλώνονται στο φύλλο αγώνα. Αυτό συνιστά πλήρη αοριστία».

Ο Αλεξίου ρώτησε αν επιθυμεί η πρόεδρος να της προσκομίσει τα δημοσιεύματα για τα περιστατικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εκείνη του είπε: «Ό,τι θέλετε. Ούτως ή άλλως ο συνάδελφός σας της Κοζάνης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καν το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή». «Αυτό υπήρξε, αλλά το μέγεθος δεν το γνωρίζω», συμπλήρωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ Β.

Last modified onΠέμπτη, 29 Φεβρουάριος 2024 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep