«Κανένα περιστατικό με ΑΕΚ Β»

Η απολογία της Κοζάνης για τα επεισόδια μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ Β.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Τρίτη (27/02) η ΠΑΕ Κοζάνη, προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ Β. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μανώλη Βαλάση, δεν συνέβη απολύτως τίποτα, με τον ίδιο να επικαλείται και την έκθεση της ΔΕΑΒ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που παρακολούθησε την εκδίκαση, ο Βαλάσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η έκθεση του παρατηρητή μιλά για επεισόδια μεταξύ αξιωματούχων και ποδοσφαιριστών. Τίποτα δεν συνέβη, κάτι που βεβαιώνει καιη έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ. Ο παρατηρητής γράφει ότι «πληροφορήθηκε», άρα δεν ήταν παρών. Από ποιους ενημερώθηκε; Πότε; Πώς; Αναφέρει ακόμα ότι «διαπίστωσα ότι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Β είχε σκισμένη φανέλα και μικρή ποσότητα αίματος. Δεν λέει ποιος ποδοσφαιριστής είναι, αν συμμετείχε στο παιχνίδι ή όχι».

Η πρόεδρος της έδρας επεσήμανε ότι ο διαιτητής είχε ίδια άποψη για τα επεισόδια και ρώτησε: «Λέτε, δηλαδή, ότι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό». «Ναι, δεν υπήρξε κανένα περιστατικό», απάντησε ο Βαλάσης και συμπλήρωσε: «Αναφέρεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κοζάνη, Χρήστος Πετρόχειλος που ήταν στην Αθήνα και όχι στον αγώνα. Υπάρχει αοριστία. Δεν ονοματίζεται ούτε ο ποδοσφαιριστής. Έπρεπε να βεβαιώνεται από γιατρό αν υπήρξε τραυματισμός. Δεν γίνεται καμία αναφορά. Αναφέρεται ότι παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, όμως δεν υπάρχει δελτίο συμβάντος. Όλα κύλησαν ήπια».

Σημειώνεται ο Βαλάσης εκπροσώπησε μόνο την ΠΑΕ Κοζάνη και όχι τον αξιωματούχο Σταύρο Κερανίδη που ήταν απών από τον αθλητικό δικαστή.

Last modified onΠέμπτη, 29 Φεβρουάριος 2024 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep