Έκκληση για το Μ.Κ. ο Τηλυκράτης

Η ομάδα της Λευκάδας ψάχνει χρήματα για να συμπληρώσει το μετοχικό κεφάλαιο των 350 χιλιάδων ευρώ.

Από τις ομάδες που δεν έχουν ανακοινώσει την παραμικρή κίνηση που να φανερώνει σχεδιασμό είναι ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Χωρίς να γνωστοποιείται εάν βρέθηκε η εγγυητική των 150 χιλιάδων, η υπό σύσταση ΠΑΕ απηύθυνε έκκληση, ώστε μέσα σε 15 ημέρες να βρεθούν τα χρήματα και να συμπληρωθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 350 χιλιάδων ευρώ... Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι του Τηλυκράτη έφτασε η ώρα, που πρέπει όλοι να συνδράμουμε στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της νεοσύστατης ΠΑΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ, προκειμένου να εξασφαλίσει το Μετοχικό Κεφάλαιο των 350.000 ευρώ, που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στην πρόκληση της συμμετοχής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της superleague 2. Κάνουμε έκκληση στους πραγματικούς φίλους της ομάδας, να βοηθήσουν με την αγορά έστω και λίγων μετοχών, καθώς το αργότερο μέσα στο επόμενο 15νθήμερο, πρέπει να συμπληρωθεί ολόκληρο το ποσό των 350.000 ευρώ.

Το διαχρονικό όνειρο της ανόδου του Τηλυκράτη στην Β΄ Εθνική, για να λάβει σάρκα και οστά, απαιτείται η μαζική συμμετοχή των χιλιάδων ανώνυμων φίλων της ομάδας σε όλη τη χώρα και κυρίως των Λευκαδίων του εξωτερικού που με κάθε τρόπο έχουν στο παρελθόν εκφράσει την αγάπη τους στον σύλλογο. Το μήνυμα πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε όλους τους Λευκαδίτες που έχουν την δυνατότητα και την θέληση, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο σύλλογο του νησιού μας.

Η αξία κάθε μετοχής ορίσθηκε στα 20 ευρώ και μπορεί όποιος επιθυμεί να τις προμηθευτεί, με κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ στην ALPHA BANK (GR 6301406840684002002021357). Απαραίτητα όποιος μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό, πρέπει να αναγράφει επίθετο και ΑΦΜ, προκειμένου να εντοπισθεί, για να λάβει τους οριστικούς τίτλους των μετοχών του, όταν συμπληρωθεί εξ’ ολοκλήρου το Μετοχικό Κεφάλαιο. Για εναλλακτικούς τρόπους αγοράς μετοχών μπορείτε να ενημερωθείτε στο 2645023759 πρωινές ώρες.

Από την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ».

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2023 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep