Σκεντεράι από Επισκοπή η Νίκη Βόλου

Ο 23χρονος μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας.

Τη μεταγραφή του 23χρονου μέσου, Αντριάνο Σκεντεράι από την Επισκοπή, η οποία υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική, ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Η ανακοίνωση:

« ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντριάνο Σκεντεράι. Ο 23χρονος μέσος, παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη 108 επαγγελματικές συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι, είχε μια γεμάτη χρονιά με την Επισκοπή, μετρώντας σε 22 παιχνίδια (1.986') 1 τέρμα και 4 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Εθνικό Πειραιώς και Ιάλυσο. Στη συνέχεια πήγε στην Καλαμάτα και μετά στην Επισκοπή.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19: 46 ΜΑΤΣ, 1 ΓΚΟΛ
ΕΘΝΙΚΟΣ: 2 ΜΑΤΣ
ΙΑΛΥΣΟΣ: 18 ΜΑΤΣ, 1 ΑΣΙΣΤ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 20 ΜΑΤΣ, 2 ΑΣΙΣΤ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 22 ΜΑΤΣ, 1 ΓΚΟΛ, 4 ΑΣΙΣΤ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σ' όλους και θα ήθελα να τονίσω πως μόνο ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε να φτάσουμε στους στόχους μας! Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία και κόσμο! Πραγματικά είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει και να ιδρώνει αυτήν τη φανέλα! Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κι όλη τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, μπορώ να εγγυηθώ πως θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται! Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά!».

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2023 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep