«Στην Ελλάδα βρισκόμαστε...»

Η ΑΕΛ παρουσίασε τον Τομπίας Σάρατε. Τι δήλωσαν Κυπαρίσσης, Γκουτσίδης.

Τον Αργεντινό επιθετικό, Τομπίας Σάρατε παρουσίασε την Παρασκευή (11/08) η ΑΕΛ και ο νεαρός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εείμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ. Έμαθα για την ιστορία της ομάδας και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Θα προσπαθήσω για μένα, για τους συμπαίκτες και την ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να έρθει η άνοδος».

Παράλληλα ο Λούκα Αντράντα δήλωσε ότι ήταν και δική του επιθυμία να μείνει στην ΑΕΛ ως δανεικός από τη Ρασίνγκ, ενώ ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Κυπαρίσσης τόνισε ότι οι Βυσσινί θέλουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, έναν μέσο και έναν επιθετικό για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές ως τις 20 Αυγούστου.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος είπε:

«Έχουμε τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι αδιαπραγμάτευτα θα ξεκινήσουμε 24 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ημερομηνία βαδίζουμε. Δεν ξέρω κατά πόσο το θέμα με την έρευνα της Ιντερπόλ μπορεί να επηρεάσει. Εμπλέκονται και ομάδες της Super League. Αν ξεκινήσει, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην ξεκινήσουμε κι εμείς».

Για το ποια ομάδα προτιμά να ανέβει στον Α' όμιλο:

«Όποιος θέλει, καλώς να ορίσει. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας».

Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

«Στην άκρη του μυαλού μας υπάρχει το περιθώριο για κάποια άλλα πράγματα. Στόχος είναι να ξεκινήσουμε 23, 24 Σεπτεμβρίου. Αν υπάρξει αναβολή καλό θα είναι να το ξέρουμε γρήγορα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις, αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε...».

Τα φιλικά:

13 Αυγούστου – ΑΕ Κιλελέρ (Αλκαζάρ)
22 Αυγούστου – ΠΑΟ Β’ (Καρπενήσι)
25 ή 26 Αυγούστου – Χανιά (Καρπενήσι)
9 Σεπτεμβρίου – Λαμία

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep