Επιστροφή Μασούρα

Από τη Ζάκυνθο η δεύτερη μεταγραφή της Παναχαϊκής.

Την επιστροφή του Νίκου Μασούρα ανακοίνωσε η Παναχαϊκή την Παρασκευή (11/08). Ο 22χρονος επιθετικός έπαιζε πέρυσι στη Ζάκυνθο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Μασούρα! Ο 22χρονος πατρινός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του Δαβουρλή Κ '92. Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή με την οποία έκανε το ντεμπούτο του για το θεσμό του κυπέλλου στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τον Αύγουστο του 2021 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο, μετρώντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου. Νίκο, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Σε ό,τι αφορά στα στελέχη τιμ και συνεργατών, η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αιμίλιο Βελλή (Γυμναστής) και Φίλιππο Ανδρεόπουλο (Υπεύθυνος Επικοινωνίας). Παράλληλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Κόμπλα (Προπονητής Τερματοφυλάκων – Αναλυτής) και Απόστολο Βεντουρή (Ειδικός Συνεργάτης)».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Αύγουστος 2023 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep