Αυλαία με Νάστο

Πρώτη μεταγραφή της Παναχαϊκής ο 34χρονος αμυντικός από τον Αιολικό.

Η μετακόμιση πρώην στελεχών του Αιολικού στην Παναχαϊκή συνεχίζεται. Έτσι, η πρώτη μεταγραφή είναι ο 34χρονος αμυντικός μέσος, Ανέστης Νάστος από την ομάδα της Μυτιλήνης. Η ανακοίνωση:

«Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Νάστου από τον Αιολικό Μυτιλήνης, με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικά πλούσιο και συνολικά μετράει στο ενεργητικό του περισσότερες από 300 συμμετοχές σε αγώνες ελληνικών εθνικών κατηγοριών καθώς και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο 34χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία επί σειρά ετών σε ομάδες της Super League1, Super League2 και Football League και ειδικοτερα σε ΟΦΗ (επί 5 έτη, κατά τα οποία διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας), Προοδευτική, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Φωκικό, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Πανερυθραϊκό και πρόσφατα στον Αιολικό, ενώ έχει συμμετάσχει και σε Πρωταθλήματα Ρουμανίας φορώντας τη φανέλα της ιστορικής Ραπίντ Βουκουρεστίου και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α' κατηγορία Ρουμανίας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Last modified onΤρίτη, 08 Αύγουστος 2023 08:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep