Στον Πανιώνιο ο Μπουρλάκης

Ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής ανακοινώθηκε από τον Ιστορικό.

Μετά την αποχώρησή του από την Παναχαϊκή ο Γιάννης Μπουρλάκης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Γ' Εθνική. Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που ανακοίνωσε τον 29χρονο, ο οποίος πέρυσι είχε 26 συμμετοχές και 9 γκολ. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Παναχαϊκής για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ο αρχηγός της Παναχαϊκής με την οποία σε 27 συμμετοχές πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήρθες στην Πανιώνια οικογένεια!».

Ανακοινώθηκε, επίσης, ο 31 ετών αμυντικός Γιάννης Ποτουρίδης που αποχώρησε από τον Αιολικό:

«Η Διοικούσα επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, μετράει πάνω από 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινώντας την καριέρα του από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στην συνέχεια σε Πλατάνια, Νοβάρα (Ιταλία), Πανθρακικό, ΑΕΛ, Μιέτζ Λέγκνιτσα (Πολωνία), ΟΦΗ, Κέιπ Τάουν Σίτι (Νότια Αφρική) και Προοδευτική. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιολικού. Γιάννη καλώς ήρθες στην Πανιώνια οικογένεια!».

Last modified onΔευτέρα, 07 Αύγουστος 2023 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep