Ξεκίνημα με... δοκιμές

Η Παναχαϊκή λόγω ελλιπέστατου ρόστερ θα ξεκινήσει τη χρονιά με δοκιμαστικές προπονήσεις. Ανακοινώθηκαν ανανεώσεις και διακανονισμοί.

Την έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Λόγω ελλιπούς ρόστερ, φυσικά και ενώ δεν υπάρχει επισημοποίηση συνεργασίας με προπονητή. Παράλληλα έγινε γνωστή η παραμονή των Μάριου και Λευτέρη Μικέ, ενώ η ΠΑΕ έκανε λόγο για διακανονισμό οφειλών με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μάριο και Λευτέρη Μικέ. Επίσης, ανακοινώνεται ο διακανονισμός των οφειλόμενων ποσών προς τους ποδοσφαιριστές Νίκο Κωνσταντακόπουλο, Χαράλαμπο Τοπάλ, Νίκο Στασινόπουλο και Ιωακείμ Ζυγκερίδη.

Ως γενικός αρχηγός της ομάδας παραμένει ο Χρήστος Μικές. Ομοίως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Παναχαϊκή οι Βασίλης Συριόπουλος (ιατρός της ομάδας), Αηδόνης Νάτσης (φροντιστής γηπέδου), Γιάννης Λιαρομμάτης (φροντιστής της ομαδας) και Ανδρέας Νικολάτος (φυσικοθεραπευτής της ομάδας).

Η έναρξη των δοκιμαστικών προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 18.30 μμ. στο γήπεδο της Αγυιάς, ενώ θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία της ανοιχτής πρώτης επίσημης προπόνησης-αγιασμού της ομάδας».

Last modified onΚυριακή, 06 Αύγουστος 2023 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep