Παρελθόν ο Γκοτζαμανίδης

Ο 22χρονος αμυντικός αποχώρησε από την ΑΕΛ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Νίκος Γκοτζαμανίδης. Ο 22χρονος αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛ και αποτελεί παρελθόν έπειτα από 3 χρόνια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές.

Η ανάρτησή του:

«Μετά από 3 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Αισθάνομαι ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΕΛ η οποία με ωρίμασε τόσο ως άνθρωπο αλλά και ως ποδοσφαιριστή.Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της ΑΕΛ για όλη την υποστήριξη που δείξανε προς το πρόσωπο μου, πάντα θα είναι στην καρδιά μου.

Να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα ζούσα όλες αυτές τις στιγμές.Τον προπονητή μας κ.Γκουτσιδη που έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και όλο το τεχνικό επιτελείο.

Δεν μπορώ να ξεχάσω φυσικά 2 υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα τον κύριο @george_zaharis και τον κύριο @kwstas00057 αλλά και τους φυσιοθεραπευτές μας @paparse1___@giorgio_mek. Ευχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εις το επανιδείν ΑΕΛ πάντα θα είσαι μέρος της καρδιάς μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2023 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep