«Αυτοθυσία χωρίς αντίκρισμα»

Την Παρασκευή ο Σάκης Τσιώλης θα ενημερωθεί για τις εγγυήσεις που έχει πάρει η διοίκηση του ΠΟΤ Ηρακλή.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο ΠΟΤ Ηρακλής. Υπό τις συνθήκες που επικρατούν, υπάρχουν πολλά εμπόδια στο μέτωπο των ανανεώσεων και πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά. Την ίδια στιγμή ο Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 τόνισε ότι θέλει να παραμείνει, αρκεί να βγει η ομάδα από το τέλμα. Προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση την Παρασκευή (30/06) και είπε:

«Η διοίκηση και ο πρόεδρος τρέχουν να βάλουν τα θέματα σε μια σειρά. Θα έχουμε μια συνάντηση την Παρασκευή για να δούμε πού βρίσκεται η ομάδα. Πρόθεσή μου είναι να μείνω και να συνεχίσουμε τον αγώνα με την ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα αποκόμισα τα καλύτερα. Εύχομαι κάθε μέρα να τελειώσουν όλα αυτά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για το καλό του Ηρακλή.

Είναι αμοιβαία η διάθεση να συνεχίσουμε μαζί. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται, πού βρισκόμαστε σ' αυτό το τέλμα. Πάμε να πάρουμε εγγυήσεις. Το να κάνεις μια αυτοθυσία χωρίς να υπάρχει αντίκρισμα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Πάω να δω τι εγγυήσεις έχει πάρει η διοίκηση, πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτό και να δούμε ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε, να το παλέψουμε και να είμαστε Ηρακλής».

Για τη σχέση του με τους παίκτες:

«Υπάρχει χημεία. Μου έχει μείνει ότι δεν ήθελαν να τελειώσει η προπόνηση. Στις 30 ομάδες που έχω δουλέψει, είναι από τις λίγες που έχω νιώσει τόσο μεγάλη ικανοποίηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Απόδοση: FL News

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2023 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep