«Πρόκληση η Παναχαϊκή»

Την Τρίτη (28/06) στην Πάτρα ο νέος προπονητής των Αχαιών, Κώστας Γεωργιάδης. «Θα δώσουμε το βάρος στις ακαδημίες», είπε.

Τη συμφωνία του με την Παναχαϊκή και την επικείμενη άφιξή του στην Πάτρα επιβεβαίωσε ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο νέος προπονητής των Κοκκινόμαυρων μίλησε στο Metropolis 95,5 και σε ερώτηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είπε:

«Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Πέτρο Σταθάκη και αυτό που απομένει είναι να βρεθώ αρχές της εβδομάδας στην Πάτρα, την Τρίτη, για την επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας. Είναι μια μεγάλη και ταλαιπωρημένη ομάδα όπως όλες της Super League 2 που είχαν δύσκολο δρόμο με ελάχιστα έσοδα και πολλά έξοδα.

Είναι μία πρόκληση. Μετά τη Βέροια και τον Ηρακλή θα βρεθώ σε μια ιστορική ομάδα που έχει βγάλει μεγάλους παίκτες από τα σπλάχνα της και έχει πολλούς οπαδούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Η δύναμη του κόσμου δίνει κίνητρο σε οποιοδήποτε στέλεχος έχει την ευκαιρία ν' αναλάβει μια τέτοια ομάδα».

Για την παρουσία του Τσαλουχίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή:

«Υπάρχει συμφωνία και με εκείνον. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με τεράστια ιστορία. Με την εμπειρία του θα δώσει ήθος και άλλη αίγλη. Θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά την Παναχαϊκή, που θα ικανοποιήσει εμάς και τον κόσμο της Πάτρας».

Αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στη Super League 2:

«Και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει να ταλαιπωρείται μια κατηγορία με περίεργες καταστάσεις και ανοργανωσιά. Πρέπει να βλέπουμε τη Super League 2 ως βάση και δομή για τη Super League. Να είναι το προηγούμενο βήμα για Έλληνες πριν τη μεγάλη κατηγορία. Αυτοί που το διοικούν βλέπουν ως ξεχωριστό κομμάτι τα δύο πρωταθλήματα. Πρέπει να εστιάσουν στα προβλήματα, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν με περισσότερη οργάνωση. Εμείς θα δώσουμε βάρος στις ακαδημίες της Παναχαϊκής».

Απόδοση: FL News

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούνιος 2023 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep