«Έφυγε» ο Ντεμόλ

Ο Βέλγος προπονητής με θητεία σε Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

Την απώλεια του προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με τη συμμετοχή στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2004-05 θρηνεί το Αιγάλεω. Ο λόγος για τον Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (22/06) σε ηλικία 57 χρόνων.

Ο Ντεμόλ είχε καθοδηγήσει το Σίτι σε 23 παιχνίδια, ενώ τη διετία 2010-12 βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Είχε φορέσει και τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 1995-96.

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του Στεφάν Ντεμόλ, ο οποιος υπέστη καρδιακή προσβολή και "έφυγε" στα 57 του χρόνια.

Ο Στεφάν Ντεμόλ υπήρξε προπονητής του Αιγάλεω στην Α Εθνική την περίοδο 2004-2005 και συνέδεσε το όνομα του με την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορίας της ομάδας μας με την συμμετοχή της Ομίλους του UEFA CUP. Μια από τις ενδοξότερες σελίδες της "κυανόλευκης" ιστορίας που ξεκίνησε να γράφεται στην Άγκυρα με την πρόκριση επί της Γκεντσλερμπιρλίγκι και συνεχίστηκε με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μίντλεσμπρο, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Λάτσιο και Βιγιαρεάλ στην φάση των Ομίλων.

Ο Ντεμόλ γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1966 και αγωνίσθηκε 38 φορές στην εθνική ομάδα του Βελγίου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αντερλεχτ και αγωνίστηκε επίσης σε Μπολόνια, Πόρτο, Τουλούζ, Στανταρ Λιέγης, Μπρίζ, Μπράγκα, Πανιώνιο, Λουγκάνο, Τουλόν, Χεκελγκεμ και Χαλε.

Ως προπονητής εκτός του Αιγάλεω ο Ντεμόλ είχε εργαστεί μεταξύ άλλων και σε ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό Άχνας, Άρη Λεμεσού, Μαλίν και Σαρλερουά. Καλό ταξίδι κοουτς».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούνιος 2023 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep