«Ομάδα με αρετές και δυνατότητες»

Πηγή φωτ.: formedia.gr Πηγή φωτ.: formedia.gr

Παρουσιάστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης και έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΛ.

Τον νέο προπονητή της ΑΕΛ παρουσίασαν την Τρίτη (27/12) στα Δένδρα ο Τάσος Βενέτης με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο Γιάννης Ταουσιάνης μαζί με τους συνεργάτες του Χρήστο Τσακίρη, Γιώργο Γουνελά έπιασαν δουλειά εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό Β και σε δηλώσεις του στην κάμερα της FORMedia TV ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς, να ευχηθώ μέρες που είναι χρόνια πολλά και ο καθένας να έχει ευτυχία στο σπιτικό του. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα υπηρετήσουμε την ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, καθώς και τους Βενέτη, Ταυλαρίδη για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσαν να υπηρετήσουμε μια ομάδα με ιστορία και υψηλούς στόχους, καθώς σ’ αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε.

Το αγωνιστικό τμήμα έχει δείξει μέσα στο γήπεδο πως έχει αρετές και δυνατότητες κι αυτό οφείλεται στον προκάτοχό μου, που δημιούργησε μια ομάδα που διεκδικεί πράγματα. Ήρθαμε με μεγάλη διάθεση να βάλουμε κι εμείς τις δικές μας ιδέες, μέσω των οποίων θα οδηγηθούμε σε αποτελέσματα που θα μας κάνουν όλους χαρούμενους.

Στα μέσα της περιόδου ο χρόνος είναι περιορισμένος για να περάσεις τις δικές σου σκέψεις, αλλά η πίεση στη δουλειά μας είναι δεδομένη. Το θετικό είναι πως τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι κοντά σε αυτά που σκεπτόμαστε, οπότε θα εξοικονομήσουμε χρόνο για να δούμε τις άμεσες ανάγκες. Να έχουν όλοι την υγεία τους. Εστιάζουμε να επιστρέψουν γρήγορα κάποιοι ποδοσφαιριστές με μικροτραυματισμούς, ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε με προτεραιότητα τον αμέσως επόμενο αγώνα».

Last modified onΤρίτη, 27 Δεκέμβριος 2022 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep