Τρεις για την 11η θέση

Η βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League 2 και οι πιθανές ισοβαθμίες.

Η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ έβγαλε μία ομάδα από τα σενάρια πλασαρίσματος στην 11η θέση, η οποία βάσει προκήρυξης οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο Απόλλων Λάρισας με το 2-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας «κλείδωσε» την παρουσία του στο προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2. Αντίθετα, τόσο οι Αρτινοί όσο και οι ΑΟ Τρίκαλα - Δόξα Δράμας που έμειναν στο 1-1, θα μάθουν την Τρίτη (18/05) αν θα τερματίσουν πάνω από τη ζώνη.

Τα πράγματα για τον ΑΟ Τρίκαλα είναι απλά. Νικά τον Απόλλωνα Λάρισας στην αυλαία και παραμένει στην κατηγορία. Εάν παραχωρήσει ισοπαλία και ο Καραϊσκάκης Άρτας επικρατήσει του ΟΦΙ, τότε μειονεκτεί στην ισοβαθμία. Το ίδιο ισχύει και για τη Δόξα Δράμας. Εάν νικήσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή, θα τερματίσει πάνω από τη ζώνη. Εάν, όμως ηττηθεί και ο Καραϊσκάκης δεν ηττηθεί από τον ΟΦΙ, τότε οι Μαυραετοί θα πάνε 11οι.

Η ομάδα της Άρτας υπερισχύει σε διπλή ισοβαθμία των Τρικάλων, Δόξας Δράμας, άρα θέλει μόνο νίκη απέναντι σε αυτή της Ιεράπετρας και στραβοπάτημα ενός εκ των δύο ομάδων που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία. Φυσικά, οι Πράσινοι μένουν στην κατηγορία αν πάρουν τον πόντο και την ίδια στιγμή η Δόξα Δράμας ηττηθεί από την Παναχαϊκή.

Στο αδιάφορο ματς της ημέρας η Παναχαϊκή πέρασε (3-2) από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Last modified onΣάββατο, 15 Μάιος 2021 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep