Φινάλε... θρίλερ στα πλέι οφ

Τι χρειάζονται οι τέσσερις πρωτοπόροι της Super League 2 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Εργοτέλης έβαλε μπουρλότο στα πλέι οφ με τη νίκη του στην Ξάνθη (1-0) και δημιούργησε νέα δεδομένα στη μάχη της ανόδου. Ο Ιωνικός με τον Λεβαδειακό επιδόθηκαν σε... διαγωνισμό σκοραρίσματος, όμως το γκολ του Λιάγκα στις καθυστερήσεις του ματς με τα Χανιά (3-0) έφερε τους Βοιωτούς στην κορυφή λόγω καλύτερης άμυνας.

Η ομάδα της Νεάπολης επικράτησε 5-3 στη Ρόδο του Διαγόρα, έφτασε τα 42 γκολ, όσα και οι Βοιωτοί, αλλά έχει χειρότερη άμυνα στο σύνολο. Έτσι την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη (19/05) όλοι είναι υποψήφιοι για την πρωτιά και όλοι για την 4η θέση!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Οι Βοιωτοί θέλουν τρίποντο στα Πηγάδια. Σε μία τέτοια περίπτωση αν ο Εργοτέλης νικήσει τον Ιωνικό, θα είναι πρώτοι (υπερισχύουν στην ισοβαθμία των Κρητικών), ενώ αν νικήσει και ο Ιωνικός, τότε θα παίξει ρόλο το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης και κατ' επέκταση της καλύτερης άμυνας για τις θέσεις 1-2. Με ήττα από την Ξάνθη οι Πράσινοι μένουν εκτός δυάδας.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ
Με τρίποντο σε βάρος του Εργοτέλη θα είναι στη δυάδα. Αν νικήσει και ο Λεβαδειακός, τότε θα παίξει ρόλο η καλύτερη επίθεση μεταξύ των δύο και αν χρειαστεί, αυτό της καλύτερης άμυνας. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, αν και τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα. Εάν ο Ιωνικός παραχωρήσει ισοπαλία και η Ξάνθη επικρατήσει του Λεβαδειακού, τότε θα τερματίσει 2ος

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Με ισοπαλία στη Νεάπολη μένει εκτός δυάδας. Μπορεί να τερματίσει 1ος εάν νικήσει τον Ιωνικό και την ίδια στιγμή επικρατήσει η Ξάνθη του Λεβαδειακού. Αν ο Εργοτέλης επικρατήσει στη Νεάπολη και ο Λεβαδειακός νικήσει στα Πηγάδια, τότε οι Κρητικοί θα είναι 2οι.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΞΑΝΘΗ
Μόνο νίκη σε βάρος του Λεβαδειακού. Επικρατεί και στη Νέπολη έρθουν ισόπαλοι Ιωνικός - Εργοτέλης; Οι Ακρίτες θα είναι 1οι. Επικρατεί και στη Νεάπολη υπάρξει νικητής; Τότε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα είναι 2η. Ο ΑΟΞ υστερεί του Εργοτέλη και υπερτερεί του Ιωνικού σε πιθανή ισοβαθμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάιος 2021 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep