«Θα πολεμήσουμε για Super League»

Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε για την περίεργη κατάσταση στον Ηρακλή και τους στόχους της ομάδας. Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε για την περίεργη κατάσταση στον Ηρακλή και τους στόχους της ομάδας.

Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τη νέα μέρα του Ηρακλή, τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τον νέο προπονητη της ομάδας, Εμάνουελ Ρόκα. 

Για την ψυχολογική σημασία της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Χρήστος Ρόβας. Οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5»: 

«Το κλίμα είναι κάπως περίεργο και η νίκη μας επί του ΠΑΣ Γιάννινα τόνωσε το ηθικό και θα πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας γιατί το Πρωτάθλημα της Football League έχει πολύ δρόμο. Θα πολεμήσουμε για να πάρουμε την άνοδο στη Super League. Ο Κατσαμπής πιστεύει σε εμάς και αυτό φάνηκε με το αποτέλεσμά μας απέναντι σε ομάδα Super League. Μας βοηθάει συνεχώς ψυχολογικά και νιώθω τυχερός που είναι κοντά μας και αγαπάει πολύ την ομάδα. Από αυτόν μόνο να κερδίσουμε έχουμε».

Τι μπορεί να αλλάξει η πρόσληψη του Εμάνουελ Ρόκα στη θέση του προπονητή του Ηρακλή;

 «Σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση. Ευχόμαστε να πετύχουμε μαζί του τον στόχο μας. Ξέρει που ήρθε και είναι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εγώ όταν ήρθα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο και να κάνουμε όλους στην οικογένεια του Ηρακλή χαρούμενους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep