Η επιθυμία του Νέτο... (video)

Ο Ντάρσι Νέτο εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί για μία ακόμα φορά σε γεμάτο Χαριλάου.

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του Άρη στο Youtube «Aris Fc Official» παραχώρησε ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναφέρθηκε στη 10ετή προσφορά του στους «κίτρινους» και τόνισε ότι θέλει για μία τελευταία φορά να παίξει σε γεμάτο Χαριλάου. 

Για όσα έχει ζήσει με τον Άρη:

«Δέκα χρόνια έχω περάσει πολλά εδώ. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής μου ζωής στον Άρη. Ήρθα το 2007, περάσαμε από τα προκριματικά του Europa League και από εκεί δεν σταματάμε. Μέχρι το 2011 είχαμε μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Γύρισα στη Βραζιλία και τα δύο τελευταία χρόνια ήρθα να βοηθήσω. Έχω πολλούς φίλους και με πονάει τέσσερα χρόνια αυτή η κατάσταση. Εντάξει, τώρα αυτό τελείωσε και τώρα we are back. Να περιμένουμε καλά πράγματα».

Από εκείνα τα χρόνια ποιες στιγμές σου έχουν μείνει στο μυαλό;

«Πολλά. Και στο Χαριλάου και έξω. Με την Ατλέτικο, τη Σίτι εδώ, με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό. Έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Εδώ μεγάλωσα σαν άνθρωπος, έμαθα πολλά πράγματα σαν άνθρωπος. Έμαθα ελληνικά. Κάθε τρύπα του γηπέδου τη γνωρίζω. Να δω πώς να βοηθήσω τώρα τον επόμενο χρόνο».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Κερδίσαμε αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό, όπου και αν πάω, κόσμος από κάθε ομάδα μου λένε, γιατί δεν πήγα στην ομάδα τους».

Το μήνυμα που στέλνει:

«Εμείς ξέρουμε τι είναι ο Άρης. Τα καλά πράγματα περιμένω να έρθουν σίγουρα. Έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στο Χαριλάου».

Για το φινάλε στο ματς με τον Πανσερραϊκό και πώς το περιμένει:

«Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Ο κόσμος να έρθει να χαιρετήσει όλα τα παιδιά. Κάποιοι δεν θα μείνουν, αλλά έκαναν το καλό και βοήθησαν για την άνοδο. Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα κάνω τον επόμενο χρόνο, αλλά θέλω μία ακόμα φορά να παίξω σε γεμάτο Χαριλάου και να ακούω Άρη ολέ»...

Media

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep