«Ελπίζω να συμφωνήσουμε»

Ο Ούγκο Σόοουζα μίλησε για την θέληση του να παραμείνει στον Άρη. Ο Ούγκο Σόοουζα μίλησε για την θέληση του να παραμείνει στον Άρη.

Ο Ούγκο Σόυζα ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη, αλλά τόνισε πως όποια συζήτηση θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.


Ο Πορτογάλος αμυντικός, Ούγκο Σόουζα ήταν ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν στην ανοικτή ημέρα για τους δημοσιογράφους στην προπόνηση του Άρη και μίλησε για τη σημαντική νίκη στα Τρίκαλα, την ψυχή των 25 παικτών για την άνοδο, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα. Οι δηλώσεις του Ούγκο Σόουζα:

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό και το αντίο του Νέτο:

«Πέρασε μια τετραετία δύσκολων καταστάσεων στον Άρη. Θέλω να γίνει ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή, για εμάς, γιατί παλέψαμε όλη την χρονιά, αλλά και για τον Νέτο, ο οποίος το αξίζει, θέλουμε να περάσουμε ένα πολύ ωραίο απόγευμα».

Για το αν μείνει ή όχι στην ομάδα και του χρόνου:
«Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω αν μείνω ή όχι του χρόνου. Είμαι χαρούμενος στον Άρη, ξέρω ότι με αγαπάει ο κόσμος, ξέρει ότι τον αγαπάω κι εγώ, προτεραιότητά μου είναι ο Άρης και ελπίζω μετά το ματς αυτό της Κυριακής, να γίνει το deal.»

Για τα μυστικά της επιτυχίας την φετινή χρονιά:
«Για να είμαι ειλικρινής, ο Άρης αυτήν την χρονιά είχε 25 παίκτες έτοιμους να παλέψουν για την Football League και ξέρουμε όλοι τι είναι το πρωτάθλημα αυτό. Ήταν δύσκολο για εμένα να μείνω ακόμη μια χρονιά στην δεύτερη κατηγορία, όμως το ήθελα, για να παλέψω για τους φιλάθλους μας και να ανεβάσω την ομάδα.

Νιώθω ωραία για την επίτευξη του στόχου. Το παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν το κλειδί της ανόδου. Παίξαμε πέρσι εκεί και ήταν πολύ δύσκολο ματς και φέτος γιατί ήταν στην αρχή της χρονιάς ήταν πολύ σημαντικό, όταν μπήκε το γκολ στο τέλος ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep