«Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε...»

Ο μέσος των Τρικάλων, Γρηγόρης Μάκος μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» λείπουν από τη Super League. 

[googlead][/googlead]

Με κολακευτικά λόγια για τον Άρη μίλησε ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, Γρηγόρης Μάκος λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (4/3). Ο άλλοτε διεθνής μέσος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89.4 και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τα Τρίκαλα:

«Στο Χαριλάου έχω να αγωνιστώ πολλά χρόνια, τελευταία φορά ήταν με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι μια ομάδα που λείπει από τη Σούπερ Λιγκ. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ένα γήπεδο που λείπει από τη Σούπερ Λιγκ, είναι ένα καυτό γήπεδο, με πολύ κόσμο. Ο κόσμος είναι το πιο δυνατό στοιχείο της ομάδας.

Κακά τα ψέματα υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση. Η έδρα δίνει ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον Άρη. Οι σερί νίκες της ομάδας και ο κόσμος, επίσης, αλλά υπάρχει πίεση και πάλι όπως είχε και η ΑΕΚ όταν ήμουν εγώ. Όταν περνάει η ώρα και δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο κόσμος γκρινιάζει και αγχώνει τους παίκτες.

Θα ποντάρουμε σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, που από την αρχή της χρονιάς έχει βάλει ψηλά τον πήχη και πρώτος στόχος είναι η άνοδος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά με την ψυχολογία και το ρόστερ που έχει, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Εμείς είμαστε μακριά από τους στόχους μας γι' αυτό δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Δεν είμαστε αδιάφοροι όμως, πρέπει να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα».

Για τις συζητήσεις του με τον Άρη πριν λίγα χρόνια:

«Υπήρξε συζήτηση με τον εκπρόσωπό μου για να έρθω στον Άρη, όταν στην ομάδα ήταν ο κ. Σκόρδας, όταν εγώ βρισκόμουν ήδη στα γήπεδα της Κύπρου, τότε που άρχισαν τα προβλήματα δηλαδή στον σύλλογο. Είχα μιλήσει και με τον Ηρακλή όταν ανέβηκε από τη Football League πριν κάποια χρόνια».

Για τον αγώνα των Τρικάλων με την Παναχαϊκή την περασμένη εβδομάδα:

«Στον αγώνα με την Παναχαϊκή, μετά τις δυο σερί νίκες που είχαμε με Εργοτέλη και Καλλιθέα, είχαμε στο μυαλό μας ότι με νίκη μπαίνουμε στο κόλπο της ανόδου, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Εγώ δεν ήξερα την κατηγορία, τώρα την μαθαίνω. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια, θα πάμε μέσα στο Χαριλάου τώρα για παράδειγμα, που είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να το κάνουμε εύκολο και να πάρουμε κάτι. Μπορεί να έρθει στο γήπεδό σου μια ομάδα που πέφτει και να σε δυσκολέψει. Στο ματς με την Παναχαϊκή έφταιξε και το γήπεδο όπως είδατε και από την τηλεόραση, φάγαμε ένα αυτογκόλ και χάσαμε».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Σίγουρα υπάρχει άγχος για κάθε παιχνίδι που έρχεται, αλλά σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Δεν τους φοβόμαστε πάντως. Υπάρχουν νεαρά παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν αγωνιστεί σε μια τέτοια έδρα, οι περισσότεροι έχουν περάσει από το γήπεδο αυτό. Υπάρχουν και παιδιά, όμως στην ομάδα μου όπως ο Πάνος που ήταν πέρυσι στον Απόλλωνα Αθηνών, που έπαιξε ντέρμπι εκεί.

Δεν υπάρχει κάτι που φοβάται ο ΑΟ Τρίκαλα. Πρέπει να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες έδρες. Θεωρώ ότι σε τέτοια γήπεδα πρέπει να γίνονται ματς. Όταν ξέρω ότι έχω να αντιμετωπίσω τον Άρη εκτός έδρας, χαίρομαι. Μακάρι να γίνονται σε όλα τα γήπεδα αυτά. Το Χαριλάου έχει πολύ κόσμο κάθε φορά, και τότε που έπαιζα στον Πανιώνιο και τότε που έπαιζα στην ΑΕΚ».

Για το ποια είναι τα φαβορί για την άνοδο φέτος:

«Αν με ρώταγες πριν αγωνιστώ σε αυτή την κατηγορία θα σου έλεγα Άρης και Παναχαϊκή, αλλά και πέρυσι ήταν ο Άρης και ο ΟΦΗ, και ανέβηκαν τελικά άλλες ομάδες».

ΠΗΓΗ: Arenafm.gr

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep