«Πρώτα η άνοδος, μετά το συμβόλαιο»

Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στη media day του Αρη.

[googlead][/googlead]

Σε δεύτερο πλάνο έβαλε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Αρη ο Bαγγέλης Πλατέλλας (που διάγει σεζόν με θετικό πρόσημο) επισημαίνοντας ότι προέχει η άνοδος της ομάδας στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Η αρχική του τοποθέτηση:

«Σίγουρα ο δεύτερος γύρος έχει ξεκινήσει πολύ καλά για εμάς. Ο πρώτος πήγε επίσης πολύ καλά, καθώς παραμείναμε αήττητοι. Για εμάς το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βγει η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε σίγουρα».

-Για το αν περίμενε ότι θα κλείσει τόσο ιδανικά ο πρώτος γύρος τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο:

«Ποτέ δεν περιμένεις κάτι προτού γίνει η δουλειά. Καθημερινά προσπαθώ κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου και να δουλεύω μέσα στο γήπεδο. Με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου σε αυτό. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Συνεχίζουμε».

-Για το γεγονός ότι ήταν από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, αλλά έχει γίνει από τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου του Άρη:

«Ήρθα τελευταία στιγμή στην ομάδα, αλλά αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι πολλή αγάπη. Αυτό που έχω να κάνω μέσα στο γήπεδο θα το κάνω, μέχρι να κατακτήσει τον στόχο της η ομάδα. Αυτό είναι που θέλω, να βοηθάω την ομάδα και τον εαυτό μου».

-Για τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας:

«Στην Β’ Εθνική δεν μπορούμε να δούμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπορείς να παίξεις σε αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους. Σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα, να βγει η ομάδα και όλα καλά».

-Για την ανάγκη που έχει η ομάδα από την στήριξη του κόσμου:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής. Είναι πολύ σημαντικός ο 12ος παίκτης. Ευελπιστώ ο κόσμος να έρθει και θα μας βοηθήσει».

-Αν θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα:

«Το συμβόλαιό μου είναι σε δεύτερη φάση. Πρώτος στόχος είναι να βγει η ομάδα και όλα θα τα συζητήσουμε μετά».

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep