«Να τους... πνίγουμε όλους»

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Αρης σύμφωνα με τον Γιάννη Πασά δίχως να κοιτάζει τη βαθμολογία.

[googlead][/googlead]

Ο Αρης βρίσκεται στο +6 από τον δεύτερο ΟΦΗ και στο +8 από τον τρίτη Παναχαϊκή, αλλά όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Γιάννη Πασά δεν υπάρχει εφησυχασμός.

«Να τους... πνίγουμε όλους στην πίεση και να μην κοιτάζουμε τη βαθμολογία» ανέφερε σε συνέντευξη του στο Yellow Radio ο εκ των βασικών μεσοεπιθετικών της ομάδας (14 συμμετοχές, 2 γκολ στο πρωτάθλημα).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τα γκολ του:

«Όπως φαίνεται κάνω μια καλή χρονιά, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, να μην επαναπαυόμαστε. Είμαστε καλά, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό».

-Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Οπως το έβλεπα ήμασταν αρκετά καλά. Δεν διακινδυνεύσαμε. Είχαμε ένα θέμα εκεί με το γκολ, αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν πιεστικοί από τα πρώτα λεπτά. Ευστοχήσαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μετά το γκολ, έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα».

-Για τη διαιτησία:

«Μας απασχολεί, αλλά σαν ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Εχουμε αδικηθεί σε κάποια παιχνίδια, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα».

-Για το αν ο Άρης είναι δίκαια στην πρώτη θέση:

«Δίκαια είμαστε πρώτοι. Εχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχουμε την καλύτερη άμυνα στην έδρα μας, είμαστε πάντα πολύ δυνατοί και δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να μας κοντράρει. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατή σαν ομάδα.

Υπάρχουν καλές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και καμία έδρα δεν είναι εύκολη. Σε όλα τα παιχνίδια παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

-Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα:

«Να μπαίνουμε με πάθος σε κάθε παιχνίδι, να τους πνίγουμε όλους και μέσα από την πίεση, φάση με την φάση, έρχεται και το γκολ. Είναι η κατηγορία τέτοια που πρέπει να έχεις αυτά τα στοιχεία».

-Τι πρέπει να διορθωθεί στην ομάδα:

«Να τελειώνουμε πιο εύκολα τα παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία και στις επιθέσεις και στην άμυνα, αλλά είναι η λεπτομέρεια στο σκοράρισμα. Πρέπει να μπαίνει γρήγορα το γκολ».

-Για το +8 από τον τρίτο και την ψυχολογική ώθηση:

«Δεν το βλέπω έτσι και δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και όχι χαλαρά. Σαν να είναι το τελευταίο. Σημασία έχει ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος κάθε παιχνίδι».

-Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Χαίρομαι που είναι στο γήπεδο και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλος ο λαός του Άρη».

-Για το αν δικαιώθηκε που ήρθε στον Άρη:

«Ναι έχω δικαιωθεί. Ηξερα ότι έρχομαι σε μια τεράστια ομάδα και ότι θα βοηθηθώ και θα βοηθήσω»

-Για τους νεοαποκτηθέντες Μπαστακό και Χαντί:  

«Σίγουρα θα βοηθήσουν. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Θέλουν το χρόνο τους και είναι φυσιολογικό, αλλά και τους τρεις αγώνες που έπαιξαν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία».

-Για τη θέση που αποδίδει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο:

«Έχω μπερδευτεί λίγο. Ισως στα άκρα. Ο κόουτς όμως το αποφασίζει αυτό. Αλλά είτε μέσα, είτε στον άξονα, όπου χρειαστεί παίζω».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep