«Φανταστικός επιθετικός»

Η άποψη του Σάκη Θεοδοσιάδη για τον ΟΦΗ και ο θαυμασμός του για τις εγκαταστάσεις της Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής της Σπάρτης, Σάκης Θεοδοσιάδης. Αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το παιχνίδι της ομάδας της Λακωνίας με τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε φανταστικό επιθετικό τον Δημήτρη Μάνο, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μετακόμισε στους «κυανέρυθρους».

Μάλιστα, ο Θεοδοσιάδης έδειξε τον θαυμασμό του για το γήπεδο της Σπάρτης τον αγωνιστικό χώρο του οποίου χαρακτήρισε τον καλύτερο στη Football League μαζί με αυτόν της Καλλιθέας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ότι δεν κάθισε στον πάγκο της Σπάρτης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Επειδή η ομάδα είχε ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θεώρησα ότι το πιο σωστό για τους παίκτες και τους προπονητές θα ήταν να ηγηθούν εκείνοι στο παιχνίδι».

Για τη νίκη του ΟΦΗ:

«Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον ΟΦΗ απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και η οποία ήταν αήττητη μέσα στην έδρα της. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που έχει θέσει στόχο πρωταθλητισμού. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε μεστός, πειθαρχημένος, παίρνει εύκολα τα παιχνίδια, έχει βρει τον δρόμο του και με τις προσθήκες που έχει κάνει βλέπει καλύτερα τον στόχο της ανόδου».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι:

«Θα έλεγα ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο το καταπληκτικό γκολ του Μαχαίρα, γιατί παρά την κυριαρχία που είχε ο ΟΦΗ, μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δεχτεί γκολ η Σπάρτη και ίσως αν το παιχνίδι πήγαινε 0-0 στο ημίχρονο μπορεί να ήταν διαφορετική η εξέλιξή του. Η αξία και η ικανότητα κάποιων παικτών του ΟΦΗ φάνηκε μέσα στο γήπεδο και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας καταπληκτικός παίκτης και ένας φανταστικός επιθετικός που λέγεται Μάνος».

Για το ότι ο ΟΦΗ παίζει με αυτοπεποίθηση:

«Η λέξη αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχη, τόσο για την ομάδα, όσο και για την ικανότητα που διαθέτει κάθε παίκτης. Οι παίκτες πατούν περισσότερο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν διαθέτουν την αυτοπεποίθηση σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Για την συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Ο ΟΦΗ οφείλει πολλά στο Νίκο Παπαδόπουλο και δεν το λέω γιατί θέλω να του ευλογήσω τα γένια. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, ξέρω καλά την δουλειά του, τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ. Οι προσθήκες που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κόλλησαν μέσα στην ομάδα και πιστεύω ότι τα συνεχή θετικά αποτελέσματα την έχουν δυναμώσει και την οδηγούν στην επιτυχία της ανόδου».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βγήκε πιο δυνατός μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις:

«Είναι πολύ δύσκολο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που, μαζί με τους προπονητές τους, κράτησαν δυνατή την ομάδα. Η Football League είναι μια περίεργη κατηγορία. Φαινομενικά μπορεί να φαίνονται εύκολα τα παιχνίδια, μπορείς να εκτεθείς εύκολα και να χάσεις ένα παιχνίδι που δεν το περιμένεις».

Για την επιλογή του να εργαστεί στη Σπάρτη:

«Η έλευσή μου στη Σπάρτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι ώστε να μπουν υγιείς βάσεις στην ομάδα. Έκαναν ένα καλό πρώτο γύρο, διαθέτει εγκαταστάσεις που είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να βοηθηθούν οι προπονητές. Θέλουμε να κάνουμε έναν ακόμα καλύτερο δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι μαζί με το γήπεδο της Καλλιθέας είναι τα καλύτερα της Football League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep