«Να το κλέψουμε»

Ο Δημήτρης Ντάγκρας για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, τον Άρη θα τεθεί την Κυριακή (18/02) ο Δημήτρης Ντάγκρας. Ο 22χρονος winger αποχώρησε από τους «κίτρινους» το καλοκαίρι και μετά το πέρασμά του από τον ΑΟΧ Κισσαμικό, μετακινήθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μίλησε στο Yellow Radio 92,8 για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στο πλάνο των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά ο Ντάγκρας ανέφερε:

Για τη μετακίνησή του στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Μου είπαν ότι μου πάνε τα κιτρινόμαυρα και τα φόρεσα. Προσπάθουμε και όλα καλά».

Γιατί δεν προχώρησε με τον Άρη:

«Μίλησα με τον κύριο Παύλο, έμεινα στην προετοιμασία και προς το τέλος μου είπαν να πάω δανεικός. Εγώ δεν ήθελα, δεν τα βρήκαμε και προτίμησα να ψάξω μόνος μου την τύχη μου.

Για τον ΑΟΧ Κισσαμικό:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες ο Κισσαμικός όπως και ο προπονητής. Εκεί είναι καλά τα πράγματα, απλά εγώ δεν είχα τον χρόνο που ήθελα και προτίμησα να κινηθώ για κάπου αλλού».

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και όποιος το προσεγγίσει καλύτερα θα κερδίσει».

Τι ποδόσφαιρο παίζει η Καρδίτσα:

«Ανάλογα τον αντίπαλο που παίζεις αλλάζει και η τακτική που προσεγγίζεις τα παιχνίδια. Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει την μπάλα, κλείνεσαι στον άξονα και πίσω. Ο Άρης είναι πρώτος. Σίγουρα θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κλέψουμε».

Αν είναι δίκαια ο Άρης στην πρώτη θέση:

«Είναι δίκαια πρώτος και είναι κρίμα που δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά από τους άλλους. Είχα πει ότι τον Δεκέμβριο έπρεπε να έχει 9 βαθμούς από τον δεύτερο. Η ομάδα έχει χαρακτήρα και κερδίζει όλα τα παιχνίδια και εύχομαι να ανέβει. Έχει τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία ο Άρης, όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Το κακό για το ίδιο είναι ότι όποιος παίζει με τον Άρη παίζει με περισσότερο κίνητρο».

Για τον κόσμο του Άρη και ένα μήνυμα:

«Να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές πρώτα απ' όλα να το κάνουν για τον κόσμο και είναι μεγάλη ομάδα από τον κόσμο του».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη και τον Δημήτρη Σπανό:

«Τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο τον Παύλο και του εύχομαι να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα με τον Άρη. Και ο κύριος Σπανός αξίζει μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Είναι το πιο ταιριαστό δίδυμο στην κατηγορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep