«Να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά»

Ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε στο FL News για τα ημιτελικά των Νέων και δήλωσε πως ο Άρης θα διεκδικήσει τον τίτλο για να κλείσει όμορφα η χρονιά.

Απέναντι στην Καλλιθέα θα αγωνιστεί ο Άρης την Κυριακή (18/06, 17:00) με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Ο προπονητής της Κ19 των «κίτρινων», Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε στο FL News για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του να φτάσουν στο τρόπαιο, σημειώνοντας πως η ομάδα του θα κάνει αυτό που πρέπει ώστε να κλείσει όμορφα η φετινή χρονιά.

«Εμείς πιέζαμε από την αρχή να τελειώσουμε πριν τον Ιούνιο. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι, που το περιμέναμε καιρό. Ευτυχώς θα πραγματοποιηθεί. Έχουμε κίνητρο για να τελειώσουμε τη χρονιά όπως το φανταζόμασταν. Η διαδικασία έχει πάει πίσω αγωνιστικά και λόγω των πανελληνίων εξετάσεων όλες οι ομάδες θα έχουν ελλείψεις. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θέλοντας να κλείσουμε με όμορφο τρόπο τη χρονιά», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ειδικά τα παιδιά, που μάχονται και πιέζονται γι’ αυτόν τον σκοπό, ανυπομονούν. Υπάρχει όρεξη και διάθεση καθημερινά στις προπονήσεις. Όπως όμως έχω επισημάνει και άλλες φορές, στόχος δεν είναι μόνο ο τίτλος, αλλά και η δημιουργία της ομαλής λειτουργίας του τμήματος. Τρώγοντας άλλωστε ανοίγει η όρεξη. Να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στη συνέχεια».

Last modified onΣάββατο, 17 Ιούνιος 2017 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep