«Η διοίκηση να κάνει την αυτοκριτική της»

Ο Πέτρος Πασσαλής μιλά για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ, αλλά και για το τι πήγε στραβά στην φετινή σεζόν

Στον «αθλητικό Metropolis 95,5» μίλησε ο Πέτρος Πασσαλής, με τον παλαίμαχο άσο του Άρη να αναφέρεται στο ντέρμπι του «Γεντί Κουλέ», απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά να μιλά και για τα λάθη τα οποία έγιναν και ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αναφορικά με την προσπάθεια του για επιστροφή στην Super League.

Αναλυτικά:

Θεωρείς ότι ακόμη και να στραβώσει κάτι αύριο, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα και το κυνήγι των προνομιούχων θέσεων για τον Άρη;

«Όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος τόσο πιο κρίσιμα είναι τα παιχνίδια. όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, ο Άρης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι. είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι όπως και όλα τα υπόλοιπα».

Τι έγινε λάθος φέτος;

«Δεν θεωρώ ότι όταν υπάρχει μια προσπάθεια σε εξέλιξη είναι καλό για τον οποιονδήποτε να βγαίνει και να εκθέτει τα κακός κείμενα, έτσι όπως αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Αυτοί που κινούνται γύρω από την ομάδα είναι συνήθως προπονητές και ποδοσφαιριστές και διοικητικοί και γνωρίζουν τις συνθήκες που επικρατούν. Θα ήταν πολύ εύκολο να γίνονται δηλώσεις που καυτηριάζουν πράγματα. Το δύσκολο είναι ο καθένας να εκθέτει τις απόψεις του ως ένα σημείο γιατί μια προσπάθεια δεν μπορεί να καταδικάζεται από την αρχή.Από τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η χρονιά δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έγινε λάθος».

Υπήρξε διαφορά με την αλλαγή του προπονητή;

«Ο Άρης βρίσκεται σε μια καλύτερη κατάσταση από ότι βρισκόταν με τον κ. Αναστόπουλο, κυρίως όσον αφορά τα τρεξίματα. Τώρα να μπορέσει κάποιος αν αλλάξει δραματικά τακτικά μια ομάδα είναι δύσκολο. Τα αποτελέσματα και μόνο δείχνουν ότι ο Άρης πάει κάπως καλύτερα. Το ζητούμενο είναι να αντιληφθούν τι έχει πάει λάθος και η διοίκηση να κάνει την αυτοκριτική της. Αν συμβεί αυτό τότε θα μπορεί να έχει μέλλον, αν όχι θα κινηθεί πάλι μέσα στην εσωστρέφεια, η οποία από παλιά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη. Πού είναι όλοι αυτοί που έλεγαν ότι θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα; Ο κ. Καρυπίδης ό,τι έχει υποσχεθεί το έχει κάνει, μόνο πρόβλημα είναι αυτό στις πληρωμές. Γιατί χρειάστηκε να έρθει ο κ. Καρυπίδης και όλοι οι παραδοσιακοί «Αρειανοί» έχουν εξαφανιστε

Για τον ΟΦΗ έχεις εικόνα;

«Είναι καλή ομάδα και φάνηκε στο Κύπελλο, όπου ήταν σε έναν όμιλο με Παναθηναϊκό και Ηρακλή. Η έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε πάρα πολύ καλό στον ΟΦΗ. Είχε κάνει καλή δουλειά και στον Ηρακλή σίγουρα θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο όπως έκανε και με τη Λαμία. Είναι ομάδα με ποιότητα και αρκετά συγκροτημένη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 11:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep