«Μας απασχολεί μόνο ο εαυτός μας»

Ο Παναγιώτης Πλαβούκος μίλησε στο FL News για την ισοπαλία στην Καλλιθέα και τη σωτηρία.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αχαρναϊκού πέτυχε την περασμένη Τετάρτη (22/03) ο Παναγιώτης Πλαβούκος απέναντι στην Καλλιθέα στην 20η συμμετοχή του με την ομάδα του Μενιδίου και 101η στη Β' Εθνική. Ο 22χρονος επιθετικός, που είχε σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης και στο περσινό παιχνίδι στο «Γρ. Λαμπράκης»με τον Γιαννιτσάνη να δίνει τη νίκη τότε στον Πανελευσινιακό (2-1), χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στους «πράσινους» με εύστοχη κεφαλιά στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης και μίλησε στο FL News για το ματς, τον επόμενο αγώνα με τον Παναιγιάλειο, αλλά και τη «μάχη» της σωτηρίας.

«Ήταν ένας ακόμα ‘τελικός’ απέναντι σε μία ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ο βαθμός είναι θετικός, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει ακόμα και με το ‘τρίποντο’ από την Καλλιθέα. Κοιτάμε όμως τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία στην Καλλιθέα μας δίνει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Άλλωστε έχουμε μετά ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, το οποίο είναι και αυτό για εμάς ‘τελικός’. Ο προπονητής μπορεί να είναι λίγες ημέρες στην ομάδα ωστόσο έχει καταφέρει να μας αλλάξει την ψυχολογικά και μας έχει βοηθήσει πολύ τακτικά», δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τη μάχη της σωτηρίας και μίλησε για τους στόχους του Αχαρναϊκού:

«Μας απασχολεί μόνο ο εαυτός μας. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τη συγκομιδή βαθμών που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είχαμε ξεκινήσει βέβαια με διαφορετικό στόχο τη σεζόν. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές ήμασταν στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας οδήγησαν εδώ. Έφυγαν καλοί παίκτες στη χειμερινή περίοδο και μείναμε κυρίως νεαροί παίκτες. Η φανέλα της ομάδας είναι βαριά. Έχει μεγάλη δυναμική ο Αχαρναϊκός. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα και είναι δίπλα μας. Εμείς κοιτάμε να σώσουμε την ομάδα για να δικαιώσουμε και τους φιλάθλους και να φανούμε αντάξιοι της στήριξή τους. Πιστεύω ότι θα σωθούμε».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep